You are here

H PwC Κύπρου τιμά τον Ευγένιο Ευγενίου για την προσφορά του

23/12/2021 12:14
  • Οι Συνέταιροι της PwC εκφράζουν τις ευχαριστίες και την εκτίμησή τους για τη δεκαετή προσφορά του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου

Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, οι Συνεταίροι της PwC Κύπρου τίμησαν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του οργανισμού, Ευγένιο Ευγενίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της PwC Κύπρου στη Λευκωσία, την περασμένη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Ευγενίου ολοκληρώνει στις 31 Δεκεμβρίου 2021, μετά από δέκα χρόνια επιτυχιών, ανάπτυξης και διαρκούς εξέλιξης, τις δύο θητείες του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της PwC Κύπρου, αριθμός ο οποίος αποτελεί και το όριο εκλογής του επικεφαλής του οργανισμού.

Παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη, ο Φίλιππος Σώσειλος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της PwC Κύπρου από την 1η Ιανουαρίου 2022, ευχαρίστησε εκ μέρους των συνεταίρων και των ανθρώπων του οργανισμού τον κ. Ευγενίου, αναδεικνύοντας την καθοριστική συμβολή του σε όλα όσα έχει επιτύχει ο οργανισμός την τελευταία δεκαετία. Ειδικότερα, ο κ. Σώσειλος υπογράμμισε πως «ο κ. Ευγενίου ανέλαβε τα ηνία του οργανισμού σε μια ιδιαίτερα δύσκολη  συγκυρία, ενώ στην πορεία διαχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία μία σειρά προκλήσεων και αλλαγών». Ο κ. Σώσειλος, διαβεβαίωσε πως η PwC Κύπρου θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία προς το μέλλον, μένοντας πιστή στο διαχρονικό στόχο της για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην κοινωνία και την επίλυση σημαντικών προβλημάτων.

Από την πλευρά του ο κ. Ευγενίου ευχαρίστησε άπαντες για την αγαστή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετούς θητείας του στην ηγεσία του οργανισμού αλλά και των 31 συνολικά χρόνων στην PwC.  Διαβεβαίωσε μάλιστα πως θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στον οργανισμό και τους ανθρώπους του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει τη συμβολή του στη δημιουργία συνθηκών οικονομικής ευημερίας στον τόπο. Ο κ. Ευγενίου δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, αλλά και περήφανος, για τα επιτεύγματα του οργανισμού στη διάρκεια της δεκαετούς θητείας του: «Τα τελευταία δέκα χρόνια, παρά τις αντίξοες συνθήκες, η ανάπτυξη του οργανισμού ήταν διπλάσια από τους ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας του τόπου. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία, ο οργανισμός κατάφερε να εδραιώσει την ηγετική του θέση στην αγορά, αναπτύσσοντας παράλληλα πολλές νέες υπηρεσίες και έχει εξελιχθεί σήμερα σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο οργανισμό».