You are here

H Softline Computer Systems Ltd γιορτάζει τα 25χρονα της

19/04/2021 11:41

Η εταιρεία Softline Computer Systems Ltd, ιδρύθηκε στις 16 Απριλίου το 1996 με απώτερο σκοπό την εισαγωγή τότε της πληροφορικής και γενικότερα της τεχνολογίας στο εργασιακό περιβάλλον. Το ρίσκο βέβαια ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς το 1996, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελούσε πολυτέλεια για τους περισσότερους και τον χρησιμοποιούσαν μόνο μεγάλες εταιρείες. Η Softline αρχικά εξυπηρετούσε επιχειρήσεις από όλο το φάσμα του εμπορίου, από ξενοδοχεία, βιομηχανίες μέχρι δικηγορικά γραφεία, ιατρεία και πολλά άλλα επαγγέλματα.

Μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια η Softline Computer Systems Ltd - εταιρεία δημιουργός του λογισμικού οργάνωσης δικηγορικών γραφείων Zygos, εξελισσόταν συνεχώς βασιζόμενη στις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά κυριότερα στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της. H στροφή της Softline προς το cloud applications development, το 2015 με ολικό επανασχεδιασμό της στρατηγικής και αποκλειστική στόχευση στην αγορά των υπηρεσιών, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα σαν εταιρεία.

Γιορτάζουμε λοιπόν τα 25χρονα της εταιρείας μας ηλεκτρονικά, λόγω της καινούργιας κανονικότητας που βιώνουμε. Στο πλαίσιο αυτής της επετείου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην δημιουργία και ανοδική πορεία που έχει η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια αλλά φυσικά και τους περισσότερους από 200 εταιρικούς πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν σαν συνοδοιπόρους στην ηλεκτρονική οργάνωση των επιχειρήσεων τους.

Ελπίζουμε, τα επόμενα 25 χρόνια να μας βρουν σε μια ακόμα πιο ισχυρή θέση έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο καινοτόμες και ουσιαστικές λύσεις στον δρόμο τους προς την ηλεκτρονικοποίηση.