You are here

H τηλεόραση Connect της Loewe κερδίζει το βραβείο καλύτερου σχεδιασμού

15/07/2008 15:09
‘red dot: the best of the best’

Το σύστημα τηλεόρασης ‘Connect 37’ της Loewe, βραβεύτηκε με το ‘red dot: the best of the best’, για το σχεδιασμό υψηλότερης ποιότητας..

Η Connect 37 μετατρέπει την τηλεόραση σε ένα ευφυές μέσο επικοινωνίας. Η πραγματική της δύναμη, έγκειται στον τρόπο που συνδέει το τηλεοπτικό σύστημα με μια γκάμα συσκευών πολυμέσων (multimedia) όπως τα iPods, οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τα camcorders ή το PC. Η ελεγχόμενη χρησιμοποίηση του τηλεχειριστηρίου με υπέρυθρες ακτίνες, επιτρέπει στα ψηφιακά βίντεο, στις φωτογραφίες ή τη μουσική να μεταφερθούν απευθείας στο μεγάλο σύστημα του home cinema.

«Ο έπαινος αυτός μας ευχαριστεί ιδιαίτερα, αφού επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα σχεδιασμού των προϊόντων μας. Συγχρόνως, το red dot μας δεσμεύει και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε αυτή τη σωστή δουλειά στο μέλλον», εξηγεί εκπρόσωπος της Loewe CEO Frieder Γ. Löhrer.

Το βραβείο σχεδιασμού red dot θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς σχεδιασμού παγκοσμίως. Το πολυπόθητο τρόπαιο red dot, θεωρείται το διεθνές σημάδι για την ποιότητα σχεδιασμού.

Στην Κύπρο αναζητείστε την προηγμένη τεχνολογία Connect της Loewe στην αλυσίδα καταστημάτων Hadjikyriakos & Sons Ltd.