You are here

Hermes Airports: Νέος Γενικός Διευθυντής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας

21/05/2008 14:54

Η Hermes Airports Ltd βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κύριος Γιάννης Παπαστεφάνου ανέλαβε καθήκοντα νέου Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Αεροδρομίου της Λάρνακας από την Παρασκευή 16 Μαίου 2008. Ο κύριος Παπαστεφάνου διαδέχεται τον κύριο Curtis Grad ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Queen Alia στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Ο κύριος Παπαστεφάνου είναι άριστος γνώστης σε θέματα λειτουργίας αεροδρομίου και διαθέτει μακρά πείρα σε θέματα διαχείρισης αεροπορικής κίνησης καθώς έχει εργαστεί στις αεροπορικές εταιρείες KLM και Lufthansa όπως επίσης στα Διεθνή Αεροδρόμια της Αθήνας και του Νέου Δελχί στην Ινδία.

Ο κύριος Fred van der Meer, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports σχολίασε: ?Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά τον Γιάννη Παπαστεφάνου στην Διοικητική ομάδα της Hermes και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο Γιάννης Παπαστεφάνου γίνεται μέλος της οικογένειας της Hermes σε μια καθοριστική στιγμή για την ανάπτυξη των αεροδρομίων της Κύπρου. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μου προς τον κύριο Curtis Grad, ο οποίος υπηρέτησε με ζήλος την Hermes Airports και παρήγαγε αποτελέσματα εξαιρετικής σημασίας.