You are here

Χορηγός του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Στίβου η Medochemie

09/06/2021 09:09

Προωθώντας το οικουμενικό μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», ως αναπόσπαστο κομμάτι μιας σύγχρονης κοινωνίας, όπου η ανάδειξη προτύπων και η προώθηση των ιδανικών του αθλητισμού αποτελούν αναγκαιότητα, η Medochemie καθίσταται χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού, στις 9-10 Ιουνίου 2021.

Την απόφαση της Medochemie να στηρίξει ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χρονιάς ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), κ. Περικλής Μάρκαρης, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιουνίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, στην παρουσία αθλητών και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κ. Μάρκαρης, αφού ευχαρίστησε τη Medochemie για τη σημαντική συμβολή της στην προβολή και προώθηση του αθλητισμού, τόνισε ότι η ΚΟΕΑΣ είναι ιδιαίτερα περήφανη για αυτή τη συνεργασία, υποσχόμενος μάλιστα σε όλους μια συναρπαστική χρονιά.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, κ. Νίκος Χρηστίδης η εταιρεία στηρίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών 2021, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των αθλητών μας για βελτίωση των επιδόσεων τους και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για τους ίδιους και την πατρίδα μας. Ο κλασικός αθλητισμός, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης, αποτελεί διαχρονική αξία και δραστηριότητα, που προσφέρει ένα υγιές πρότυπο για τους νέους και την κοινωνία.

Η συνεργασία ΚΟΕΑΣ - Medochemie εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο η Φαρμακοβιομηχανία έχει καθιερώσει ως θεσμό εδώ και πολλά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Medochemie εκτός από τη σημαντική συμβολή της στις αθλητικές διοργανώσεις, στηρίζει δράσεις που ωφελούν την κοινωνία, την προστασία του περιβάλλοντος, την καλλιέργεια του πολιτισμού και την υγεία των συμπολιτών μας.