You are here

Η Alpha Bank Cyprus Ltd παρέδωσε σχολικά είδη συμμετέχοντας στην εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά»

02/09/2021 13:58

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, στήριξε για ακόμα μια χρονιά την εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, «Όλα τα παιδιά με σχολικά», που στόχο είχε τη συλλογή σχολικών ειδών για την κάλυψη των αναγκών παιδιών ευάλωτων οικογενειών, ώστε όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με τα απαραίτητα εφόδια.

To Προσωπικό της Τράπεζας επέδειξε έντονο ενδιαφέρον και συμμετείχε ένθερμα στην πρωτοβουλία, συλλέγοντας σχολικά είδη σε ένα κουτί που τοποθετήθηκε στην υποδοχή των Κεντρικών Γραφείων της Alpha Bank Cyprus Ltd στη Λευκωσία.

Η παράδοση των σχολικών ειδών έγινε από τη Διευθύντρια, Διεύθυνσης Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Alpha Bank Cyprus Ltd, κα. Έλενα Κωνσταντίνου Ριρή, στον κ. Ηλία Δημητρίου, Πρόεδρο του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού και στην κα. Γιαννούλα Κυριακίδου, Γραμματέα του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού.

Οι εργαζόμενοι της Alpha Bank Cyprus Ltd συμμετείχαν έμπρακτα και σε αυτήν την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε αναγκαία σχολικά είδη και να ξεκινήσουν με αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά.