You are here

Η Altamira Real Estate επιλέγει και διαθέτει ακίνητα σε περιοχές του Στεγαστικού Σχεδίου Ορεινών κοινοτήτων

08/04/2021 11:49
  • Οι τιμές αρχίζουν από €4.500 και φθάνουν μέχρι και τις €161.000
  • Όλα τα ακίνητα βρίσκονται σε περιοχές που εμπίπτουν στο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών, Ακριτικών και Μειονεκτικών Περιοχών

Μία νέα μεγάλη εκστρατεία εγκαινιάζει η Altamira Real Estate, διαθέτοντας σε τιμές ευκαιρίας περισσότερα από 180 επιλεγμένα οικιστικά οικόπεδα και χωράφια σε ορεινές, ακριτικές και μειονεκτικές περιοχές της Κύπρου για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Από τις 7 Απριλίου και για τις επόμενες εβδομάδες, η Altamira Real Estate δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει, μέσα από την ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy, ακίνητα έτοιμα για άμεση ανάπτυξη, σε περιοχές που εμπίπτουν στο αναθεωρημένο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών, Ακριτικών και Μειονεκτικών Περιοχών, στις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Μέσω του εν λόγω Σχεδίου, όσοι ενδιαφέρονται να εγκατασταθούν στην ύπαιθρο, μπορούν να διεκδικήσουν οικονομική ενίσχυση μέχρι και €55.000, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Με στόχο, λοιπόν, να δώσει επιπλέον ώθηση σε όσους αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία στην ύπαιθρο και σε μία περίοδο που η ζήτηση για αγορά γης σε περιοχές εκτός αστικών κέντρων παρουσιάζεται αυξημένη, η Altamira Real Estate επέλεξε να διαθέσει οικόπεδα και χωράφια σε 73 χωριά από όλες τις επαρχίες της Κύπρου, που εμπίπτουν στο εν λόγω Στεγαστικό Σχέδιο.

Με τις επιφυλασσόμενες τιμές των οικοπέδων να ξεκινούν από μόλις €4.500 και να φθάνουν μέχρι και τις €161.000, κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να εντοπίσει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Altamira Real Estate το ακίνητο που ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητες και ανάγκες του, επιλέγοντας συγκεκριμένα κριτήρια και έχοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί. Ακολούθως και για τις επόμενες βδομάδες, θα ακολουθείται η ίδια διαδικασία, μέχρι την ολοκλήρωση της εκστρατείας.

Σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των οικοπέδων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή. Επισημαίνεται πως μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές ενώ χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200.