You are here

Η Ancoria Bank χορηγεί τα πρώτα της ψηφιακά δάνεια

30/12/2021 11:29

Η ομάδα της Ancoria Bank, που σχεδίασε και παρουσίασε πρώτη στην Κύπρο το 2017 το άνοιγμα λογαριασμού χωρίς φυσική παρουσία μέσω της βραβευμένης εφαρμογής κινητού Ancoria Bank Create, πρωτοπορεί και πάλι.

Ακολουθώντας πιστά το μότο της, Banking Redefined, και αφουγκραζόμενη τις τάσεις και ανάγκες της τραπεζικής αγοράς, σε συνδυασμό με τις ραγδαίες αλλαγές στις κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές που έχουν επέλθει λόγω της πανδημίας, παρουσιάζει τα πρώτα της καταναλωτικά ψηφιακά δάνεια.

Η Ancoria Bank, ως ευέλικτη και ανταγωνιστική τράπεζα, ανέπτυξε τα ψηφιακά δανειακά προϊόντα, myLoans και myOverdraft, για ποσά μέχρι €2.000. Η Ancoria Bank ήδη βαδίζει σε νέα εποχή και χορήγησε τα πρώτα της ψηφιακά δάνεια myLo@n. Τα νέα αυτά προϊόντα θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες της.

Αν ένας πελάτης της Ancoria Bank επιθυμεί να λάβει οποιοδήποτε από τα πιο πάνω ψηφιακά προϊόντα, δεν θα υποχρεούται πλέον να πάει σε κάποιο από τα τραπεζικά κέντρα της Ancoria Bank για να υποβάλει τη σχετική αίτηση και να παρέχει τα απαραίτητα στοιχεία. Θα μπορεί να το πράξει μέσω της υπηρεσίας web/mobile banking, myAncoria, της Ancoria Bank. Σε περίπτωση έγκρισης της αίτησής του, θα υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια και έγγραφα με τη χρήση προηγμένης ηλεκτρονικής υπογραφής, χωρίς φυσική παρουσία στην Ancoria Bank.

Πληροφορίες σε σχέση με τα ψηφιακά δανειακά προϊόντα myLoans και myOverdraft θα είναι σύντομα διαθέσιμες στους πελάτες της Ancoria Bank.

Τα προϊόντα θα χορηγούνται σε πελάτες σύμφωνα πάντοτε με τις προϋποθέσεις και διαδικασίες χορήγησης πιστωτικών διευκολύνσεων της Ancoria Bank.