You are here

«Η ανταμοιβή είναι εμπειρίες που τις ζεις»!

08/08/2019 14:50

3η κλήρωση των καρτών Visa & Mastercard

Δεν έχουν κάνει τίποτα περίπλοκο, τίποτα κουραστικό. Απλά όλες τους τις αγορές, με κάρτες Visa, ή Mastercard σε επιχειρήσεις του Σχεδίου Ανταμοιβή και ξαφνικά βρέθηκαν νικητές.

Η τρίτη κλήρωση για τα πακέτα της Mastercard και της Visa πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Υπηρεσία Καρτών της Τράπεζας Κύπρου με παρόντες δυο εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και εκπροσώπου της Τράπεζας.

Γιατί κάθε ευρώ που ξόδευαν, γινόταν αυτόματα και μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Νικητές των πακέτων της Μastercard είναι η Χρύσω Βιολάρη και ο Χαράλαμπος Σταυρινίδης. Κερδίζουν από ένα πακέτο, δύο ατόμων για να ένα ταξίδι στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, τη Βενετία για το αρχαιότερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή για 2 βράδια σε ξενοδοχείο 5*, αποκλειστικές προβολές, red carpet experience, χτένισμα και μακιγιάζ, δείπνο με εκλεκτούς σεφ, κοκτέιλ στο Palazzo del Cinema, και μια αξέχαστη ξενάγηση στην όμορφη πόλη-μουσείο, τη Βενετία.

Τυχεροί της Visa είναι ο Αντρέας Ρολάνδης και η Δέσποινα Τζιωρτζή, που κερδίζουν από ένα πακέτο για δυο άτομα στο συναρπαστικό Λας Βέγκας. Στο δικό τους πακέτο περιλαμβάνεται αεροπορικό εισιτήριο, 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* και εισιτήριο εισόδου για το φαντασμαγορικό show του David Copperfield, του πιο επιτυχημένου εμπορικά μάγου στην ιστορία.

Εμπειρίες ζωής που κέρδισαν, κάνοντας απλά αγορές με τη χρήση των καρτών της Τράπεζας Κύπρου στις 700 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο Ανταμοιβή.

Τον Νοέμβριο θα γίνει η επόμενη κλήρωση για 5 διπλά ταξίδια στo Λονδίνο. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όσοι κάνουν τις συναλλαγές τους με κάρτες Mastercard σε επιχειρήσεις του Σχεδίου «Ανταμοιβή», από 15/07 μέχρι 31/08. Αντίστοιχα για συναλλαγές με κάρτες VISA,2 τυχεροί μαζί με ένα συνοδό θα έχουν την ευκαρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας στην καρδιά της ερήμου, στο μαγευτικό Ντουμπάι.