You are here

Η APP εντάσσεται στη FRP ADVISORY για τη λειτουργία του πρώτου διεθνούς γραφείου της FRP

08/12/2022 16:23

Η εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων FRP ADVISORY ανακοινώνει την εξαγορά του Κυπριακού συμβουλευτικού ομίλου APP σε μια συμφωνία που σηματοδοτεί τη λειτουργία του πρώτου διεθνούς γραφείου της FRP.

Η APP, με έδρα την Λεμεσό, διευθύνεται από τον Αυγουστίνο Παπαθωμά και την Χριστίνα Παπαθωμά. Ο όμιλος αποτελείτε απο τις εταιρείες APP Advisory και APP Audit, και παρέχει λογιστικές, ελεγκτικές και φορολογικές υπηρεσίες καθώς επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, ο Αυγουστίνος εξειδικεύεται στις αναδιαρθρώσεις και ανακτήσεις χρεών. Ίδρυσε την APP τον Μάρτιο του 2018 και τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες διαχειρίσεις και εκκαθαρίσεις στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Cyprus Airways και της Cyprus Popular Bank.

Η Χριστίνα είναι ορκωτός ελεγκτής και εντάχθηκε στην ομάδα της APP το 2021, αφού προηγουμένως είχε εργαστεί για οκτώ χρόνια στην Deloitte στο Λονδίνο, με μεγάλη εμπειρία στους τομείς των ακινήτων και των κατασκευών. Με την ένταξη της στην APP, η Χριστίνα εξειδικεύεται στους τομείς των αναδιαρθρώσεων και ανάκτησης χρεών, και αφερεγγυότητας.

Με την  ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αυγουστίνος και η Χριστίνα εντάσσονται στην FRP ως συνέταιροι. Η υπόλοιπη ομάδα της APP, η οποία αποτελείται από 14 άτομα και έναν εξωτερικό σύμβουλο, εντάσσονται επίσης στην ομάδα της FRP, με έδρα τα γραφεία της Εταιρείας στη Λεμεσό.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η APP Advisory μετονομάζεται σε FRP Advisory Cyprus Ltd και η APP Audit διατηρεί την επωνυμία της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FRP, Geoff Rowley, δήλωσε: «Με την ομάδα της APP γνωριζόμαστε και συνεργαζόμαστε για αρκετά χρόνια. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και πρότυπα, είναι ειδικοί στον τομέα τους και επικεντρώνονται στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες τους. Αυτός ο συνδυασμός θέτει γερά θεμέλια για την μελλοντική ανάπτυξη των εταιρειών μας γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια της FRP τον Αυγουστίνο, τη Χριστίνα και την ομάδα τους. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συμβάλουν σημαντικά στον Όμιλο μας και ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε και εμείς στην συνεχή ανάπτυξη των εργασιών τους στην Κύπρο και το εξωτερικό».

«Η συμφωνία ενισχύει επίσης τη διεθνή μας παρουσία και την συνεργασία μας με τον παγκόσμιο συμβουλευτικό οργανισμό Eight International, παρέχοντας μας τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε πληρέστερα τους πελάτες μας σε διεθνή επίπεδο».

Ο Αυγουστίνος Παπαθωμάς, ιδρυτής της APP και συνέταιρος της FRP, πρόσθεσε: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την ένταξή μας στον όμιλο της FRP. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με την FRP. Προσβλέπουμε με ανυπομονησία τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης που προκύπτουν από την συμφωνία αυτή, ενώ ταυτόχρονα μας προσφέρεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, καθώς και να δημιουργήσουμε καινούργιες ευκαιρίες εργοδότησης νέων στελεχών».

Η Χριστίνα Παπαθωμά, συνέταιρος της FRP, δήλωσε: «Η συνεργασία με την FRP αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στο ταξίδι μας με στόχο την ευρύτερη ανέλιξη των δραστηριοτήτων μας. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την υπόλοιπη ομάδα για να υποστηρίξουμε τον κόσμο μας και τους πελάτες μας».