You are here

Η APS συνεχίζει δυναμικά τις πωλήσεις μεγάλων ακινήτων

30/07/2021 09:28

H APS ανακοινώνει την ολοκλήρωση της πώλησης ακόμα δύο μεγάλων ακινήτων που διέθετε στο χαρτοφυλάκιό της προς διαχείριση.  Πρόκειται για ένα χώρο πολλαπλών χρήσεων στην Αραδίππου και μια μεγάλη αποθήκη στη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου.

Ο χώρος πολλαπλών χρήσεων αξίας 1.3 εκατομμυρίου βρίσκεται στο Δήμο Αραδίππου και έχει πρόσωπο σε μια από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται περίπου 350 μέτρα βόρεια του νέου κυκλικού κόμβου ΓΣΖ και του νέου εμπορικού κέντρου που θα ανοίξει σύντομα. Αποτελείται από εκθεσιακό χώρο, δωμάτια, γραφεία και ανοιχτή βεράντα στο δεύτερο όροφο. Το υπόγειο περιλαμβάνει πρόσβαση μέσω εξωτερικής ράμπας και δύο εσωτερικών σκάλων και διαθέτει αποθήκη με τουαλέτες. Η συνολική έκταση ανέρχεται στα 2.900 τ.μ. με καλυμμένη έκταση 2.016 τ.μ.

Ο χώρος αυτός θεωρείται μια εξαιρετική ευκαιρία για τον αγοραστή λόγω του μεγάλου αριθμού επιλογών ανάπτυξης που υπάρχουν. Η τοποθεσία του το καθιστά πόλο έλξης και τεράστιο πλεονέκτημα για την εταιρία που το έχει αποκτήσει.   

Επίσης, η APS ολοκλήρωσε επιτυχώς ακόμη μια πώληση αξίας πάνω από 1,5 εκατομμύριο, βιομηχανικής αποθήκης στο Γέρι. Το τεμάχιο βρίσκεται στο κέντρο της βιομηχανικής περιοχής Γερίου. Η συνολική έκταση του ακινήτου είναι 16,440 τ.μ. Η επένδυση αποτελείται από μια ισόγεια αποθήκη, ένα κεντρικό κτήριο με ανοιχτό χώρο παραγωγής και τα βοηθητικά κτίρια. Το ακίνητο έχει την απαραίτητη υποδομή και είναι ήδη έτοιμο να στεγάσει την καινούργια εταιρεία.  

Βρείτε τον κατάλληλο γραφειακό χώρο για την επιχείρησή σας ή την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας όλες τις καθημερινές αλλά και επενδυτικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της APS: www.aps.bid