You are here

Η Αστυνομία Κύπρου και η Ideaseven σε ένα διαδραστικό project μάθησης!

14/10/2021 10:11

Η Αστυνομία Κύπρου και η Ideaseven ανέλαβαν να κάνουν την εκμάθηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μοναδική και διασκεδαστική, αξιοποιώντας φυσικά την τεχνολογία.

Έδωσαν λοιπόν φωνή στα σήματα τροχαίας που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Λευκωσία συμβάλλοντας στην τεχνολογική αναβάθμιση του.

Το Πάρκο επισκέπτονται μαθητές από όλες τις βαθμίδες, στα πλαίσια της εκπαίδευσης και ενημέρωσης για θέματα οδικής ασφάλειας, όπου γίνονται διαλέξεις και πρακτική εξάσκηση από έμπειρα και καταρτισμένα μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου.

Στόχος του project είναι να γίνει αυτή η εκμάθηση πιο ελκυστική, διαδραστική αλλά και οικεία, αφού η τεχνολογία είναι πλέον αναπόσπαστό μέρος της ζωής μας.

Video: www.youtube.com/watch?v=21gFRQXtDLY

Με τη εφαρμογή της τεχνολογίας κώδικα QR η Ideaseven στοχεύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει σε πολιτιστικά κέντρα, επιχειρήσεις και οργανισμούς, για να μεταδώσουν την ιστορία, την γνώση και την παράδοση μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, κάνοντας ταυτόχρονα την εμπειρία πιο ευχάριστη, άμεση και έμμεση για τον χρήστη. Αποτελεί ένα ελκυστικό τρόπο μάθησης για άτομα κάθε ηλικίας! Στόχος της εταιρείας είναι να επωφεληθεί ο πολιτισμός από αυτή την πρωτοποριακή προσέγγιση στη χρήση της τεχνολογίας.

Μια τέτοια τεχνολογία μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά καινοτόμα λύση για ανάπτυξη οπτικοακουστικών υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, πολλές υπηρεσίες και οργανισμοί μπορούν πλέον να αναβαθμίσουν την εμπειρία ενημέρωσης του κοινού. Η υπηρεσία (QR Code) ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, μουσεία, αμφιθέατρα και αθλητικά στάδια.

Μάθετε περισσότερα εδώ: www.ideaseven.com/article/kanontas-tin-mathisi-twn-simatwn-troxaias-diadrastiki