You are here

Η Audi «οδήγησε» τους πελάτες της στην παράσταση ‘Traces’ και έζησαν μια μοναδική εμπειρία

30/06/2008 13:58
Η Audi που παραδοσιακά έχει συνδέσει το όνομά της με τη συνεχή πρόοδο και τη Γερμανική τεχνολογία και είναι παγκόσμια γνωστή για την ποιότητα στα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της πρωτοπόρησε αυτή τη φορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κύπρου. Παρουσίασε την ομάδα ‘The Seven Fingers of the Hand’ στη φαντασμαγορική παράσταση ‘Traces’ που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η παράσταση, που πραγματοποιήθηκε στο Κηποθέατρο στη Λεμεσό στις 14 και 15 Ιουνίου και στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία στις 17 και 18 Ιουνίου, ενθουσίασε τους θεατές. Οι συντελεστές της παράστασης με μια απίστευτη ελευθερία κινήσεων και αψηφώντας την έννοια της βαρύτητας, πετούσαν στον αέρα, έπαιζαν πιάνο σαν επαγγελματίες πιανίστες, χόρευαν με τρόπο μαγευτικό πάνω σε σκέϊτ μπορντ και πείραζαν ο ένας τον άλλον με μια απίστευτη αίσθηση του χιούμορ.

Η Audi δημιούργησε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους της με απαρχή ένα δροσερό κοκτέιλ σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο και στη συνέχεια οι πελάτες είχαν το προνόμιο να οδηγηθούν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου για να ζήσουν από κοντά τη μοναδική αυτή εμπειρία με πολυτέλεια και άνεση, όπως ακριβώς τη βιώνουν καθημερινά οδηγώντας το δικό τους Audi.