You are here

Η Axia Ventures Group Ltd χορηγεί την ετήσια εκδήλωση ‘CFA Forecast Event 2011’

22/03/2011 13:26
Η έβδομη συνεχόμενη εκδήλωση του Κυπριακού Συνδέσμου των Chartered Financial Analysts (CFA Society of Cyprus) αποτελεί αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του είδους της στην Κύπρο, η οποία προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο τοπικών αλλά και διεθνών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Ως ένας τέτοιος διεθνής οργανισμός με έδρα την Κύπρο, η Axia Ventures Group Ltd θα είναι χορηγός της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις 7.00μ.μ., στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν τόσο ο Πρόεδρος του CFA Society of Cyprus, κύριος Δημήτρης Νικολάου, όσο και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κύριος Αθανάσιος Ορφανίδης. Ομιλίες θα εκφωνηθούν επίσης από δυο επιφανή στελέχη των διεθνών χρηματοοικονομικών οργανισμών Deutsche Bank και FXPro.

Η σημασία της εκδήλωσης και της παρουσίας της Axia Ventures Group Ltd υπογραμμίζεται και από τον Group Managing Director της εταιρείας, κύριο Γεώργιο Λινάτσα: ‘’Χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια η οποία αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ τοπικών και διεθνών χρηματοοικονομικών οργανισμών, ως επίσης και στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ανωτέρων χρηματοοικονομικών στελεχών. Πιστεύουμε ότι τέτοιες προσπάθειες δεν μπορούν παρά να ενδυναμώσουν τη φήμη της Κύπρου ως ένα επαγγελματικό και αξιόπιστο χρηματοοικονομικό κέντρο.’’

Η έδρα της Axia Ventures Group Ltd είναι στη Λευκωσία, στην Κύπρο και η εταιρεία εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (αριθμός άδειας 086/07).