You are here

Η Axia Ventures Group συμμετέχει στο Alternative Asset Valuation Symposium της Houlihan Lokey στη Νέα Υόρκη

06/12/2012 10:01
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ - 29 Νοεμβρίου 2012 – H Houlihan Lokey, o Νο 1 σύμβουλος σε αναδιαρθρώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Νο 1 πάροχος εκθέσεων επί του δίκαιου και εύλογου εξαγορών και συγχωνεύσεων κατά τα τελευταία 10 χρόνια και ο Νο 1 σύμβουλος εξαγορών και συγχωνεύσεων για συναλλαγές στις ΗΠΑ αξίας έως $1δις σύμφωνα με το Thomson Reuters, διοργάνωσε ένα Alternative Asset Valuation Symposium το οποίο εύστοχα ονομάστηκε ‘Μαθαίνοντας από το Παρελθόν, Διαχειριζόμενοι το Παρόν, Σχεδιάζοντας για το Μέλλον’. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο New York Athletic Club την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 με ιδιαίτερη επιτυχία και περισσότερους από 100 συμμετέχοντες υψηλού κύρους.

Το συμπόσιο περιλάμβανε τέσσερεις ξεχωριστές συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, με υψηλού επιπέδου ομιλητές από τους Houlihan Lokey, Axia Ventures Group (‘’AVG’’), Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Fortress Investment Group, JP Morgan Asset Management, Marathon Asset Management, Albourne Partners, Davidson Kempner Capital Management και CarVal Investors μεταξύ άλλων.

Ο κύριος Αντώνιος Αχιλλεούδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου της AVG, ήταν ένας από τους ομιλητές κατά την πρώτη συζήτηση της ημέρας, με τίτλο ‘Tackling the Global Valuation Challenges; Crisis in the Euro Zone’, μαζί με τον κύριο Robert Sheehy, Αναπληρωτή Διευθυντή, Monetary and Capital Markets Department του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και τον κύριο Max Ziff, Διευθύνων Σύμβουλο της Houlihan Lokey. Ο συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κύριος Sandy Purcell, Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής των International Financial Advisory Services της Houlihan Lokey. Το επίκεντρο της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από ζητήματα όπως τον προσδιορισμό των εύλογων αξιών σε κράτη που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσπραγία, τον προσδιορισμό επιτοκίων μηδενικού κινδύνου σε χώρες που δεν ελέγχουν τη δική τους νομισματική πολιτική και την ενσωμάτωση τιμών πιθανής κρατικής χρεοκοπίας στις αξίες στοιχείων ενεργητικού.

Η σημασία της εκδήλωσης τονίστηκε από τον κύριο Αχιλλεούδη ο οποίος δήλωσε: ‘’Η συμμετοχή στην εκδήλωση αποτελεί χαρά για εμάς, δεδομένης της σχέσης και της συνεργασίας μας με την Houlihan Lokey. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που συμμετείχαμε σε μία συζήτηση με τόσο αξιόλογους συνομιλητές ως επίσης και με την συνολική επιτυχία της εκδήλωσης’’.