You are here

Η Baker Tilly South East Europe ενισχύει την προσπάθεια αντιμετώπισης καταστροφών στην Κύπρο

21/07/2021 15:22

Ο οργανισμός Baker Tilly South East Europe λαμβάνοντας υπόψη τις καταστροφικές συνέπειες των πρόσφατων πυρκαγιών στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας και ως ενεργό μέλος της κυπριακής κοινωνίας προχωρεί σε δράσεις ενίσχυσης της ετοιμότητας για πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση καταστροφών στην Κύπρο.

Μέσα από την ενίσχυση του Crisis & Disaster Support Centre του Reaction – SupportCY για ενδυνάμωση της Μονάδας Μη Επανδρωμένων Πτητικών Μέσων (Drones) που θα ενισχύσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του οργανισμού και θα βοηθήσει στην πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των πυρκαγιών και όχι μόνο.

Το Crisis & Disaster Support Centre του Reaction – SupportCY σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε υποστηρικτικό μηχανισμό τόσο για τις κρατικές υπηρεσίες όσο και για την κοινωνία στην αντιμετώπιση των συνεπειών καταστροφών σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Επιπλέον, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, η Baker Tilly σε συνεννόηση με το Τμήμα Δασών και άλλους σχετικούς οργανισμούς θα συνεισφέρει στην στοχευμένη αναδάσωση και αναγέννηση των δασικών περιοχών της Κύπρου που έχουν πληγεί.

Τέλος η Baker Tilly South East Europe εκφράζει ολόψυχη συμπαράστασή στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας με την ελπίδα να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.