You are here

Η Bershka μας παρουσιάζει την νέα της συνεργασία με την PANTONE

15/04/2019 15:11

Τα χρώματα έρχονται και είναι ακαταμάχητα. Neon πράσινο, πορτοκαλί, ροζ και κίτρινο!

Mε τη νέα συνεργασία μεταξύ της Bershka και της Pantone που ξεκίνησε αυτό το μήνα, είναι έτοιμα να αναλάβουν το στυλ μας από την κορυφή ως τα νύχια.

Η πιο πρόσφατη συλλογή παίρνει τα βασικά στοιχεία και τις σιλουέτες της σεζόν και δημιουργεί μία μοναδική εμφάνιση, με τα χρώματα της Pantone!

Για τις γυναίκες που θέλουν να χτίσουν ένα μοναδικό μονόχρωμο look, η συλλογή περιλαμβάνει bikeshorts, cargopants, oversizedshirt, ασύμμετρo crop top και blazer.

Tα παπούτσια και τα αξεσουάρ όπως γυαλιά και τσάντες, βοηθούν στη δημιουργία του απόλυτου μονόχρωμου all-over effect. Απλά διάλεξε το χρώμα σου!

Οι Must-have σιλουέτες περιλαμβάνουν ένα oversized πουκάμισο που φοριέται πάνω από ένα bandeau top με bike shorts και chunky sneaks. Φορέστε το combo blazer πάνω από ένα cycling cat κοστούμι, απλά προσθέστε αθλητικά και είστε έτοιμοι για τη βόλτα σας!

Τα κορίτσια μπορούν να συνδυάσουν το στυλ των ανδρών, όπως το νάιλον αντιανεμικό και τα Bermuda shorts. Ο βασικός στόχος της Pantone είναι η συλλογή να λειτουργεί για αγόρια και κορίτσια και τα ανδρικά cargo pants μπορούν να φορεθούν oversized και από τις γυναίκες.

Η εμφάνιση των ανδρών έχει επίσης φωτεινή εμφάνιση και είναι τολμηρή, επιλέγοντας απλά ένα χρώμα. Οι έγχρωμες όψεις είναι χτισμένες σε πράσινο, κίτρινο ή πορτοκαλί πράσινο, συμπεριλαμβανομένων των chunky sneakers και των σανδαλιών.

Η Bershka Κύπρου είναι μέρος του Ομίλου SayWear, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους λιανικής πώλησης ρουχισμού στην Κύπρο, που αντιπροσωπεύει επίσης το Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Oysho και Zara Home.

Aνακαλύψτε τη νέα συλλογή που κυκλοφορεί ήδη στα Bershka όλης της Κύπρου και στο κατάστημα του Kings Avenue Mall!