You are here

Η BidX1 λανσάρει νέο κατάλογο για την επόμενη διαδικτυακή της δημοπρασία ακινήτων στην Κύπρο

16/09/2020 10:51

Ημέρα Διαδικτυακής Δημοπρασίας 08.10.2020

Η εταιρεία επένδυσης ακινήτων BidX1 λάνσαρε τον καινούριο της κατάλογο για την επερχόμενη διαδικτυακή δημοπρασία ακινήτων στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2020. Ο ήδη διαθέσιμος κατάλογος βρίσκεται στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/en/el-cy/auction/properties/955) και μέσω της εφαρμογής της BidX1 (https://bidx1.com/en/mobile) και περιλαμβάνει περισσότερες από 40 επενδυτικές ευκαιρίες συνολικής αξίας άνω των €6 εκ.

Ο κ. Κρίτωνας Ονησιφόρου, Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 στην Κύπρο δήλωσε: «O νέος κατάλογος αποτελείται από τεμάχια γης για οικιστική και εμπορική χρήση, καθώς και μια μεγάλη γκάμα από διαμερίσματα, σπίτια και βιομηχανικές μονάδες». 

«Στις 8 Οκτωβρίου, θα προσφέρουμε έναν συνδυασμό επενδυτικών ευκαιριών σε διάφορες πόλεις της Κύπρου. Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει οικόπεδα στη Λάρνακα, την Πάφο και τη Λευκωσία, τα οποία αναμένουμε να προσελκύσουν το ενδιαφέροντων αγοραστών, αλλά και αυτών που αναζητούν οικίες, διαμερίσματα ή ακίνητα για εμπορική χρήση” συνέχισε ο κ. Ονησιφόρου.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της BidX1 επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν ακίνητα από οπουδήποτε στον κόσμο και προσφέρει διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και προσβασιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικτυακής δημοπρασίας. Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο κατά τη διαδικτυακή δημοπρασία της 8ης Οκτωβρίου, θα πρέπει να εγγραφεί από πριν στην πλατφόρμα της BidX1 (https://bidx1.com/en/cyprus) ή μέσω της εφαρμογής (https://bidx1.com/en/mobile) παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

H έμπειρη ομάδα της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με τα ακίνητα ή για υποστήριξη κατά την εγγραφή. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο, καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο [email protected]