You are here

Η BLUE AIR ανακοινώνει την έναρξη πτήσεων από και προς την Κύπρο

21/02/2008 15:45
Η χαμηλού κόστους ρουμανική αεροπορική εταιρεία Blue Air ανακοίνωσε την απόφαση της να αρχίσει προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Κύπρου και Ρουμανίας. Η έδρα της Blue Air είναι το αεροδρόμιο Baneasa στο Βουκουρέστι. Από τις 30 Μαρτίου η Blue Air θα εκτελεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα καθιερώνοντας με αυτό τον τρόπο μια νέα και απευθείας σύνδεση μεταξύ της Λάρνακας και του Βουκουρεστίου. Οι πτήσεις της Blue Air από τη Λάρνακα προς το Βουκουρέστι θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή ενώ οι πτήσεις από το Βουκουρέστι προς τη Λάρνακα θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

H Florentina Ivan, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Blue Air, σχολίασε: «Προσδοκώντας να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τις ανάγκες των επιβατών μας, η χαμηλού κόστους Ρουμανική αεροπορική εταιρεία Blue Air, εγκαινιάζει τον 28ο προορισμό της, την Λάρνακα. Ανταποκρινόμενοι στα πολλά αιτήματα των επιβατών μας για αυτό τον προορισμό, αποφασίσαμε την έναρξη πτήσεων από και προς την Λάρνακα, έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στην ανατολική Μεσόγειο».

Από την πλευρά του ο εκτελών χρέη Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή της Hermes Airports Ltd, Henry de la Monneraye, επεσήμανε σε δηλώσεις του:«Καλωσορίζουμε με ικανοποίηση την έλευση της Ρουμανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Blue Air, στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας.


Είμαστε πεπεισμένοι ότι η νέα υπηρεσία της Blue Air θα τύχει θερμής υποδοχής από το ταξιδιωτικό κοινό».

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.blueair.com