You are here

Η British Airways αρχίζει απευθείας πτήσεις από Πάφο προς Λονδίνο

03/01/2008 13:12
Η αεροπορική εταιρεία British Airways εγκαινιάζει από το ερχόμενο καλοκαίρι την απευθείας σύνδεση της Πάφου με το Λονδίνο (Gatwick), προσφέροντας άλλη μια επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με απευθείας πτήση στο Λονδίνο και τη περιοχή είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής. Οι πτήσεις της British Airways προς το Λονδίνο (Gatwick) θα αρχίσουν την Τρίτη 1 Ιουλίου 2008 και θα είναι σε καθημερινή βάση. Με το νέο δρομολόγιο, η Πάφος καθίσταται ο δεύτερος προορισμός της British Airways στην Κύπρο. Μέχρι σήμερα, η British Airways πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ τoυ Διεθνούς Αερολιμένα της Λάρνακας και του Αεροδρομίου Heathrow στο Λονδίνο.

Ο κύριος Bob Manning, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής των Αεροδρομίων Hermes, εξέφρασε σε δηλώσεις του την ευαρέσκεια του για την ανακοίνωση του νέου δρομολογίου της British Airways. Η απευθείας σύνδεση της Πάφου με το Λονδίνο (Gatwick) θα τύχει θερμής υποδοχής τόσο από τους επιχειρηματίες και το ταξιδιωτικό κοινό, όσο και από παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου. Προσβλέπουμε, επεσήμανε, σε μια στενή συνεργασία με την ομάδα της British Airways προκειμένου να πετύχουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη σταθερής της παρουσίας στην Κύπρο.



Από την πλευρά της, η κυρία Μαριάννα Τροκκούδη, Διευθύντρια του Εμπορικού Τμήματος της British Airways στην Κύπρο, σημείωσε ότι «η έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Πάφου με το Λονδίνο (Gatwick) αποδεικνύει τη συνεχή και σταθερή μας δέσμευση έναντι της κυπριακής αγοράς. Σε συνδυασμό με το υφιστάμενο δρομολόγιο που διατηρεί η εταιρεία μεταξύ Λάρνακας και Λονδίνου (Heathrow), η νέα μας υπηρεσία μέσω της Πάφου προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο μια εκπληκτική γκάμα επιλογών καθώς και μεγάλη ευκολία ακόμη και για αυτούς που επιθυμούν να μεταβούν στους υπόλοιπους προορισμούς που προσφέρει η B.A. παγκοσμίως».

«Η Πάφος είναι ήδη ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς. Η γρήγορη ανάπτυξη και η σπουδαιότητα που αποκτά η πόλη και η γύρω περιοχή, αποτελούν μερικούς από τους πολλούς λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι το νέο μας δρομολόγιο θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το επιβατικό κοινό, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.ba.com.