You are here

Η cdbbank στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

28/03/2019 13:10

Διαχρονικός υποστηρικτής του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Δίνοντας δυναμικά το παρών της, η οικογένεια της cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως) συμμετείχε στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσήλωσή της στην ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Ανταποκρινόμενοι μαζικά στο κάλεσμα, δεκάδες εργαζόμενοι της Τράπεζας και μέλη των οικογενειών τους έλαβαν μέρος στον PrimeTel Εταιρικό Αγώνα Δρόμου 5KM, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019.

Cdbbank και Καραϊσκάκειο Ίδρυμα κτίζουν και θεμελιώνουν ισχυρούς δεσμούς, καθώς η Τράπεζα είναι αρωγός και υποστηρικτής του νεοσύστατου εξειδικευμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου παιδοογκολογίας, του μοναδικού στο είδος του στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου, το προσωπικό της Τράπεζας, επέλεξε να στείλει με έναν ξεχωριστό τρόπο το δικό του μήνυμα, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το θέμα του παιδικού καρκίνου. Δρώντας ως πρεσβευτές του Ιδρύματος, οι εργαζόμενοι προσήλθαν στην εργασία τους φορώντας μπλουζάκια στα οποία αναγραφόταν το σύνθημα «EVEN A SMALL DONATION IS A GREAT GIVING», ενθαρρύνοντας το κοινό να στηρίξει έμπρακτα το έργο του Καραϊσκάκειου.

Το κοινό μπορεί μέχρι και την 31η Μαρτίου 2019 να συνεχίσει να συνεισφέρει οικονομικά ενισχύοντας το Καραϊσκάκειο μέσα από την ειδική ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για εισφορές στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ 2019: https://www.givengain.com/e/primetel5kmcorporaterace2019.