You are here

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δίπλα στους πυρόπληκτους μαθητές της Εύβοιας!

20/10/2021 09:53

Οι καταστροφικές πυρκαγιές που το πρόσφατο καλοκαίρι έπληξαν την Ελλάδα, προκάλεσαν μεγάλης έκτασης καταστροφές και άφησαν ένα βαρύ περιβαλλοντικό, οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα. Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του Ομίλου CNP CYPRUS, αναζήτησε τρόπους για την ανακούφιση των πληγέντων και την άμβλυνση των επιπτώσεων από τις πυρκαγιές.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υιοθέτησε με θέρμη την αξιέπαινη πρόταση ομάδας μαθητών της Αμερικάνικης Ακαδημίας Λάρνακας, για παροχή βοήθειας σε μαθητές Λυκείου της Εύβοιας.

Σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης και με τη συμβολή της Πρεσβείας της Κύπρου στην Ελλάδα,   ενώνονται δυνάμεις με σκοπό την κάλυψη βασικών αναγκών σε σχολικά είδη των πυρόπληκτων μαθητών.

Για τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η έννοια της κοινωνικής συμμετοχής  είναι το αντίκρισμα της υπεύθυνης επιχειρηματικής δράσης. Κάτι που αποκτά μεγαλύτερη αξία μέσα σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων και νέων αναγκών. Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται σε ένα σύνολο πρωτοβουλιών για την  προστασία του περιβάλλοντος που αναλαμβάνει ο Όμιλος CNP CYPRUS. Αυτό γίνεται σύμφωνα και με τη δέσμευση του Γαλλικού μητρικού ομίλου CNP ASSURANCES, στη στρατηγική κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξής του.