You are here

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και το υπουργείο Άμυνας στηρίζουν τις δράσεις οδικής ασφάλειας για την εθνοφρουρά

06/06/2023 14:26
  • Για να μην αφήσουμε τα όνειρα μας να γίνουν συντρίμμια !

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σε συνεργασία με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, ένωσαν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους και έστειλαν το μήνυμα της οδικής ασφάλειας στους εθνοφρουρούς μας. Αυτό υλοποιείται μέσα από στοχευμένες δράσεις που αφορούν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των εθνοφρουρών για τα θέματα της Οδικής Ασφάλειας. Η συλλογική προσπάθεια και η συνεργασία του επιχειρηματικού κόσμου και της πολιτείας, επιβεβαιώνει πως αυτός είναι ο τρόπος για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μεγάλες κοινωνικές προκλήσεις, όπως και αυτή της Οδικής Ασφάλειας στους εθνοφρουρούς.

Η δράση, εντάσσεται στην κατεύθυνση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και CNP CYPRIALIFE, για ισχυρό θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ως αποτέλεσμα υπεύθυνης επιχειρηματικής πρακτικής.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 6 Ιουνίου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS, τονίστηκε η σημασία της πρόληψης, της προστασίας και της ασφάλειας των εθνοφρουρών στο δρόμο. Στο πλαίσιο της «Πολιτικής Θετικών Κινήτρων», το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, και η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, επιβράβευσαν δέκα εθνοφρουρούς που έκαναν εκτεταμένη χρήση του Σχεδίου Δωρεάν Διακίνησης με Λεωφορεία, από και προς τις Μονάδες τους, με tablets.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Άμυνας, κ. Μιχάλης Γιωργάλλας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CΥPRUS INSURANCE HOLDINGS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.