You are here

Η Cyprus Airways απέσπασε τιμητική διάκριση στα Cyprus Tourism Awards 2020

25/09/2020 10:31
 
Τιμητική διάκριση για τις προσπάθειες ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος απέσπασε η Cyprus Airways στα Cyprus Tourism Awards 2020, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, στο Lemon Park στη Λευκωσία. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία κέρδισε το  Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία ‘Strategy and Innovation’, για τις υπηρεσίες της καθώς και για την πρωτοβουλία για παράταση της τουριστικής περιόδου και εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.
 
Στις δηλώσεις της, η Valentina Bukreeva, Chief Commercial Officer της Cyprus Airways ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και μας τιμά ιδιαίτερα ένα βραβείο τέτοιου κύρους. Είναι γεγονός ότι η φετινή χρονιά ήταν πρωτόγνωρη για τον τομέα μας, αφού κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τρομερά εμπόδια λόγω της πανδημίας του Covid-19. Καθώς τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε οποιεσδήποτε νέες ευκαιρίες προκύψουν. Αυτό το βραβείο έρχεται ως απόδειξη της συνεχούς προσπάθειάς μας να προσελκύσουμε νέο τουρισμό, να επεκτείνουμε τις ταξιδιωτικές επιλογές για τους Κύπριους ταξιδιώτες και να εμπλουτίσουμε το τουριστικό προϊόν της Κύπρου, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομία».
 
Τα Cyprus Tourism Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά, στοχεύουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων της τουριστικής βιομηχανίας. Οι κατηγορίες βράβευσης των φετινών βραβείων ήταν: «Στρατηγική και Καινοτομία», «Ξενοδοχεία και Θέρετρα», «Travel Offering», «Προορισμοί-Τουριστικά Αξιοθέατα», «Ψηφιακός Τουρισμός», «Branding/PR/Media/People/Strategy» και «Βιωσιμότητα /Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη». Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείτο από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου από την Κύπρο και το εξωτερικό.