You are here

Η Cyta ανακοίνωσε σημαντική συνεργασία με την Cloud Constellation Corporation για μεταπώληση υπηρεσιών φύλαξης κρίσιμων δεδομένων

19/09/2019 14:07

Η  Cyta ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την πρωτοπόρο εταιρεία παροχής υπηρεσιών νοητών δικτύων “cloud” στο διάστημα, την Αμερικανική Cloud Constellation Corporation. Η συμφωνία υπογράφηκε την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019, μεταξύ της Αμερικανικής εταιρείας και της στρατηγικής επιχειρηματικής μονάδας του Οργανισμού, Cytaglobal, η οποία διαχειρίζεται τις διεθνείς χονδρικές πωλήσεις της Cyta. Στόχος της συνεργασίας είναι η παροχή υπηρεσίας φύλαξης δεδομένων στο διάστημα, μέσω δορυφόρων που βρίσκονται σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη γη, χωρίς τα δεδομένα να περνούν από επίγεια σημεία φύλαξης. Με τον τρόπο αυτό θα εξυπηρετούνται τα κρίσιμα δεδομένα ασφάλειας οργανισμών και εταιρειών σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη.

Η Cyta θα μεταπωλεί την υπηρεσία «Space Belt Data Securityasa Service (DSaaS)» ως μέρος του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών της, για εξυπηρέτηση των αναγκών επιχειρηματικών πελατών και κυβερνητικών υπηρεσιών.

Ο κ. Dennis R. Gatens, Ανώτατος Εμπορικός Διευθυντής (CCO) της Cloud Constellation Corporation, σημείωσε ότι, «Η Cytaglobal διασφαλίζει την τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση σημαντικών αγορών στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Μέσω της συνεργασίας αυτής και τον συνδυασμό των υπηρεσιών των δύο οργανισμών, διαβλέπουμε μια μεγάλη ευκαιρία για παροχή υπηρεσιών ασφάλειας δεδομένων, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, εξυπηρετώντας επιχειρηματικούς πελάτες και Υπηρεσίες με ιδιαίτερη ευαισθησία για την ασφάλεια των επικοινωνιών τους».

Ο κ. Χρίστος Λιμνατίτης, Διευθυντής Εθνικής και Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς της Cyta, ανέφερε ότι, "Το Space Belt™ DSaaS είναι μια νέα καινοτόμα εφαρμογή νοητών δικτύων «cloud», που παρέχει διεθνώς, ασφαλή αποθήκευση δεδομένων στο διάστημα. Τα πρωτοποριακά προϊόντα ασφάλειας της Space belt θα μας επιτρέψουν να εμπλουτίσουμε και να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας σε νέους τομείς, εξυπηρετώντας τις στρατηγικής σημασίας ανάγκες για ασφάλεια κρίσιμων δεδομένων των πελατών μας, μέσω της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων του συγκεκριμένου ασφαλούς διεθνούς δικτύου». 

Σχετικά με την Cloud Constellation Corporation:

Η Cloud Constellation Corporation’s Space Belt™ είναι πρωτοπόρος εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών νοητών δικτύων «cloud» στο διάστημα. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ιδιόκτητο δίκτυο κέντρων αποθήκευσης δεδομένων υψηλών ταχυτήτων στο διάστημα, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους ώστε να παρέχουν ασφαλείς υποδομές δικτύων «cloud» σε παροχείς υπηρεσιών, επιχειρήσεις και κυβερνητικές υπηρεσίες ανά το παγκόσμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.SpaceBelt.com.