You are here

Η Cyta προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά της στο Λυκαβητό

10/12/2019 12:39

Η Cyta, από τις 9 Δεκεμβρίου, καλωσορίζει τους πελάτες της στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της οδού Νάξου, στη Λευκωσία, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί και να τους εξυπηρετήσει.

Σε ένα άνετο χώρο διεθνών προδιαγραφών, συνολικού εμβαδού 500 τ.μ. και σύγχρονου σχεδιασμού, το κοινό μπορεί να εξυπηρετηθεί για όλη την γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει η Cyta και να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών: να περιεργαστεί και να δοκιμάσει κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας, να διευθετήσει συμβόλαια και λογαριασμούς, ή ακόμα και να απολαύσει τα προγράμματα της Cytavision σε μεγάλες οθόνες και να σερφάρει με την υπηρεσία Cytanet.

Το κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή Λυκαβητού, φιλοδοξεί να καταστεί σημείο αναφοράς για τους εμπορικούς χώρους των τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, με την ανακαίνισή του να αποτελεί ένα σημαντικό βήμα της προσπάθειας για διαρκή αναβάθμιση των καταστημάτων Cyta και κυρίως για διαρκή βελτίωση της εμπειρίας πελάτη.