You are here

Η Cyta συμμετέχει στο Πρόγραμμα του Υπ. Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για Επιχορήγηση Υπέρ-υψηλών Ταχυτήτων Διαδικτύου

19/04/2019 09:44

Η Cyta χαιρετίζει την απόφαση του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Τ.Η.Ε.) του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιχορήγησης Φυσικών Προσώπων για Ευρυζωνικές Συνδέσεις Υπέρ-υψηλών Ταχυτήτων 100Mbps και άνω.

Αναγνωρίζοντας τον κεντρικό της ρόλο, ως βασικός συμμέτοχος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της κυπριακής κοινωνίας και οικονομίας, η Cyta προχώρησε σε επενδύσεις αναβάθμισης των εθνικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών, ώστε να υπάρχει παγκύπρια διαθεσιμότητα υψίρρυθμων ταχυτήτων, διασφαλίζοντας για τη χώρα μας τους στόχους του ψηφιακού θεματολογίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2020. Στοχευμένες δράσεις, όπως η συγκεκριμένη, αναμένεται να λειτουργήσουν ως κίνητρο για αυξημένη ζήτηση συνδέσεων υψηλών ταχυτήτων, γεγονός που αποτελεί προϋπόθεση για τη μαζική υιοθέτηση διαδικτυακών υπηρεσιών και συναλλαγών, στο άμεσο μέλλον.

Η Cyta συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιχορήγησης Υπέρ-υψηλών Ταχυτήτων του Τ.Η.Ε με τα ακόλουθα πακέτα υπηρεσιών:

  • Broadband Access + Internet Home100Mbps
  • Broadband Access + Internet Home160Mbps
  • Broadband Access + Internet Home300Mbps

Η μηνιαία επιχορήγηση από το Τ.Η.Ε. ισχύει και για φυσικά πρόσωπα με συνδρομές σε πακέτα με προϊόντα Internet Business 100Mbps, 200Mbps, 400Mbps και 1Gbps.

H επιχορήγηση αφορά στις νέες ή αναβαθμισμένες συνδέσεις με ταχύτητα 100Mbps και άνω και καλύπτει το 30% της μηνιαίας συνδρομής του πακέτου που θα επιλεγεί. Το μέγιστο ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στα €30 ανά μήνα και έχει διάρκεια 12 μήνες.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2019 και η επιχορήγηση ισχύει για περιορισμένο αριθμό πελατών, που θα εξυπηρετηθούν κατά σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/subsidized-internet-services.