You are here

Η Delfi Partners με χαρά ανακοινώνει ότι επεκτείνει τη βάση της στην Ελλάδα

16/09/2020 12:09

Η Delfi Partners με χαρά ανακοινώνει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, επεκτείνει τη βάση της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βόρεια Ελλάδα με νέα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το γραφείο στο κέντρο της πόλης, Πλουτάρχου 11 στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της εταιρειας.

Επιπρόσθετα μέσα από την πλατφόρμας της για διάθεση ακινήτων (Delfi Properties www.delfiproperties.com) θα στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και στοχεύει στην επέκταση των υπηρεσιών της πιο δυναμικά στην ευρύτερη περιφέρεια της Βορείου Ελλάδος. 

Ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Managing Partner της Delfi Partners δήλωσε: « Σε μια χρονιά γεμάτη ορόσημα και δυσκολίες, η Delfi Partners συνεχίζει να κάνει σημαντικά βήματα με στόχο να αποτελέσει ηγέτη στην επικέντρωση στον πελάτη και στην άρτια εξυπηρέτηση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, και είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη του οργανισμού μας. Έχουμε μια δυνατή ομάδα που ξέρει να ελίσσεται και να προσαρμόζεται, δεν φοβάται να αντιμετωπίσει προκλήσεις και θα παραμείνει στην κορυφή με ομαδικότητα, σκληρή δουλειά, νέες ιδέες και πείσμα. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερες εμπειρίες μεγαλώνοντας το δίκτυο μας και παρέχοντας λύσεις σε όλο το φάσμα υπηρεσιών του real estate asset management εξυπηρετώντας στο μέγιστο βαθμό τράπεζες και επενδυτές»