You are here

Η Deloitte ανακοινώνει την υποβολή υποψηφιοτήτων για το πρόγραμμα “Technology FAST 50”

24/11/2022 14:40

Η Deloitte ανακοινώνει ότι δέχεται υποψηφιότητες για τα βραβεία “Technology FAST 50”. Ο διακεκριμένος αυτός διαγωνισμός για ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες παρέχει σε οργανισμούς εδραιωμένων και αναδυόμενων τεχνολογιών μια αξιόπιστη πλατφόρμα για την ανάδειξη της ηγετικής τους θέσης στον κλάδο, καθώς και την ανάπτυξη και ενίσχυση του εμπορικού σήματός τους.

Το πρόγραμμα “Technology FAST 50” της Deloitte έχει ως στόχο την αναγνώριση εταιρειών τεχνολογίας από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές της Μέσης Ανατολής, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα κατατάσσει, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας στην περιοχή με βάση την ποσοστιαία αύξηση εσόδων σε διάστημα τεσσάρων ετών. Περιλαμβάνει όλους τους σχετικούς κλάδους δραστηριότητας –μέσα επικοινωνίας, περιβαλλοντική τεχνολογία, χρηματοοικονομική τεχνολογία, υλικό (hardware), λογισμικό (software), υγεία και επιστήμες υγείας, μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αθλητισμό και εκπαίδευση.

 «Η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής φιλοξενεί μεγάλο αριθμό καινοτόμων νεοφυών εταιρειών τεχνολογίας, οι οποίες συμβάλλουν στη δημιουργία ενός σημαντικού αντίκτυπου», εξηγεί ο David Stark, Επικεφαλής της Deloitte Private στη Μέση Ανατολή. «Στη φετινή διοργάνωση εισάγονται δύο νέες διακρίσεις που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις εταιρείες στην ανάπτυξη και την ανάδειξή τους. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του τεχνολογικού οικοσυστήματος της περιοχής μπορεί να διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στις μελλοντικές οικονομίες των κρατών της περιοχής της Μέσης Ανατολής», προσθέτει ο David Stark. Η φετινή διοργάνωση θα αναδείξει, επίσης, νεοφυείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται για λιγότερο από τρία χρόνια και που πληρούν τα κριτήρια του “Fast 50”, μέσω της διάκρισης “Rising Star”. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα “Technology FAST 50” θα αναδείξει εταιρείες τεχνολογίας που συνεισφέρουν στους τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της διακυβέρνησης (ESG), μέσω της διάκρισης “Impact”.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για εταιρείες που ιδρύθηκαν και διατηρούν την έδρα τους στην Κύπρο και τη Μέση Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα “Technology FAST 50”, επισκεφθείτε: www.deloitte.com/DMEFast50.