You are here

Η Deloitte στηρίζει πρωτοβουλίες για προώθηση του Τουρισμού στη Φύση

12/06/2019 10:54
  • Επίσημη λειτουργία της νεοσύστατης startup εταιρείας “Oreen

​Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η Deloitte στον τομέα της ενίσχυσης των startup εταιρειών στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Deloitte αποτελεί μαζί με την Τράπεζα Κύπρου, τον υποστηριχτή για την νεοσύστατη startup εταιρεία “Oreen”.

Η παρουσίαση της “Oreen” πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου 2019 στα γραφεία του ARIS στην Λεμεσό, όπου αναλύθηκαν οι υπηρεσίες που θα προσφέρει στον τομέα του αειφόρου τουρισμού στη φύση.

Κατά την εκδήλωση, έγινε παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμα «Oreen Αpp», μιας νέας εφαρμογής που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει κρατήσεις για ξεναγήσεις και δραστηριότητες στη φύση. Ακόμα, μια άλλη υπηρεσία που θα προσφέρει η εταιρεία είναι η «Oreen Hub», όπου εμπειρογνώμονες καλούνται συνδεθούν με την πλατφόρμα και να δημιουργήσουν πακέτα ειδικού ενδιαφέροντος για τουριστικούς πράκτορες.

Τέλος, η ομάδα της “Oreen” παρουσίασε το όραμα της για τον τουρισμό στην ύπαιθρο. Σκοπός της είναι η προώθηση του αειφόρου τουρισμού στη φύση μέχρι και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Κύπρου, με σεβασμό στους ντόπιους αλλά και στο περιβάλλον.

Η Deloitte χαιρετίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και παραμένει αρωγός δίπλα σε στους νέους με όραμα και αξίες, για την προώθηση τόσο του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου όσο και της υπαίθρου γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Κωνσταντία Αχιλλέως στο email: [email protected] και να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα www.oreen.eu