You are here

Η easyBoat ανακοινώνει την ολοκλήρωση κύκλου χρηματοδότησης ύψους €500,000

27/09/2022 12:53

Η easyBoat (www.easyboat.com) ανακοινώνει την ολοκλήρωση κύκλου χρηματοδότησης ύψους €500,000, 6 μήνες μετά την επίσημη έναρξη των εργασιών της. Στην χρηματοδότηση συμμετείχε ομάδα ιδιωτών επενδυτών συμπεριλαμβανομένου και του Σερ Στέλιου Χατζηιωάννου. Τα κεφάλαια θα αξιοποιηθούν για τη διεύρυνση της δυναμικής της εταιρείας εν μέσω αυξανόμενης ζήτησης για υπηρεσίες ναύλωσης κατά την τουριστική περίοδο.

Ο Αλέξανδρος Νάστος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε πως «Ο τουρισμός στη χώρα μας βρίσκεται σε σημείο καμπής, με τον αριθμό επισκεπτών να φτάνει επίπεδα ρεκόρ και την προσφορά παραδοσιακών μονάδων αναψυχής να υστερεί. Η ναύλωση σκαφών προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική έναντι της ενοικίασης κλινών και καταλυμάτων, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν παραθαλάσσιους προορισμούς μέσω μιας εντελώς καινούριας οπτικής. Θέλαμε να κινηθούμε γρήγορα και είμαστε ευγνώμων στους επενδυτές μας για την άμεση στήριξη».

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η εταιρεία σχεδιάζει να επιστρέψει στις αγορές μέσω crowdfunding, με σκοπό τη βελτίωση του προϊόντος της και την επέκταση σε νέες αγορές.

Η Alma Advisors (www.almaadvisors.com) ενεργεί ως o αποκλειστικός οικονομικός σύμβουλος της easyBoat. Η Alma Advisors είναι συμβουλευτική εταιρία παροχής οικονομικών υπηρεσιών συναλλαγών με έμφαση στις Εξαγορές & Συγχωνεύσεις. Η εταιρία παρέχει επίσης σχετικές υπηρεσίες σε επενδυτικά ταμεία και επαγγελματίες επενδυτές. Διατηρεί γραφεία στη Λεμεσό και στην Αθήνα.