You are here

Η ΕΚΟ Κύπρου επιβράβευσε την αριστεία στο ΤΕΠΑΚ και ανακοίνωσε θέσεις για πρακτική άσκηση στο Βασιλικό

30/06/2022 10:39

Την προσπάθεια δύο φοιτητριών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, οι οποίες αρίστευσαν με τις επιδόσεις τους κατά την ακαδημαϊκή χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, επιβράβευσε εμπράκτως η ΕΚΟ Κύπρου στη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΠΑΚ, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, χωρίς φυσικά να παραλείψει να χειροκροτήσει και να συγχαρεί όλους, ανεξαιρέτως, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες.

Για άλλη μια χρονιά, η ΕΚΟ Κύπρου απέδειξε ότι συνεχίζει να στηρίζει διαχρονικά την αριστεία και την επιμονή, αφού πρόκειται για αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες με το όραμα και την εταιρική της κουλτούρα. O κ. Παύλος Στεφανίδης, Ανώτερος Εμπορικός Διευθυντής, παρευρέθηκε στην τελετή βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητών του ΤΕΠΑΚ, όπου απένειμε -εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου- δύο χρηματικά βραβεία: ένα στην «Πρώτη των Πρώτων» της τρέχουσας ακαδημαϊκής χρονιάς, Κυπρούλα Γεωργίου, ενώ το άλλο δόθηκε στην Αμαλία Ιωάννου, καθότι η πτυχιακή της εργασία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Μέσα σε αυτό το κλίμα χαράς και επιβράβευσης, η ΕΚΟ Κύπρου ανακοίνωσε ότι προτίθεται να απασχολήσει για πρακτική άσκηση ένα συγκεκριμένο αριθμό φοιτητών του ΤΕΠΑΚ στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του τερματικού της σταθμού στο Βασιλικό. Οι θέσεις απευθύνονται σε φοιτητές/ριες του Τμήματος Χημικών Μηχανικών και αφορούν την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο.

Ο κ. Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για την ΕΚΟ Κύπρου, κάθε προσπάθεια απόκτησης γνώσεων και καλλιέργειας δεξιοτήτων είναι πάντοτε αξιέπαινη και αξιοσέβαστη, γι’ αυτό ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε διαχρονικά τη νέα γενιά πολιτών, με ηθικά αλλά και ουσιαστικά κίνητρα. Η μάθηση -και ιδιαίτερα η διά βίου- έχει την ικανότητα να κτίζει δυνατές προσωπικότητες με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Για τον λόγο αυτό, χαιρόμαστε κάθε φορά που επιβραβεύουμε την αριστεία, αλλά και κάθε φορά που βλέπουμε τους νέους μας να αγωνίζονται για τα όνειρά τους! Με την ευκαιρία αυτή, η ΕΚΟ ανακοινώνει και επισήμως ότι θα δεχθεί ένα συγκεκριμένο αριθμό φοιτητών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΤΕΠΑΚ για πρακτική άσκηση, κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Τους περιμένουμε στο Βασιλικό για να δουν από κοντά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του τερματικού της ΕΚΟ και να συνομιλήσουν με την ομάδα εμπειρογνωμόνων!».