You are here

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου (EKO) υποψήφια για επιχείρηση της χρονιάς στα βραβεία “IN Business Awards 2020”

23/11/2020 10:41

H ΕΚΟ Κύπρου έχει επιλεγεί ως υποψήφια στην κατηγορία «Επιχείρηση» της χρονιάς από την Επιτροπή Αξιολόγησης των IN Business Awards, που διεξάγονται φέτος για 13η συνεχή χρονιά, προκειμένου να αναδείξουν τους Άριστους του Επιχειρείν.

Τα IN Business Awards είναι ο πλέον καταξιωμένος θεσμός βράβευσης της Κυπριακής Επιχειρηματικότητας. Τα βραβεία χωρίζονται σε συνολικά 9 κατηγορίες, ενώ η επιλογή των 45 υποψηφίων, επιχειρήσεων και στελεχών που διακρίθηκαν για τα επιτεύγματά τους το τελευταίο διάστημα, γίνεται από Επιτροπή Αξιολόγησης στην οποία συμμετέχουν 50 αντιπρόσωποι-φορείς της επιχειρηματικής κοινότητας, από όλους τους κλάδους της Κυπριακής οικονομίας.

Οι νικητέςανά κατηγορία, προκύπτουν κατά 50% από το κοινό και 50% από την Επιτροπή αξιολόγησης.Τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων έχει αναλάβει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2020. Εάν και εσείς επιθυμείτε να στηρίξετε την υποψηφιότητα της EKO Κύπρου, μπορείτε να το κάνετε μέσω του συνδέσμου:

https://www.inbawards.com/voting

Λίγα λόγια για την ΕKO Κύπρου

H ΕΚΟ, “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου Λτδ”, είναι θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., του μεγαλύτερου εμπορικού και βιομηχανικού Ομίλου της Ελλάδας. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Ταυτόχρονα, διαθέτει τα προϊόντα της μέσω δικτύου 97 πρατηρίων με την εμπορική επωνυμία ΕΚΟ.

Η ΕΚΟ Κύπρου, έχει ξεχωρίσει στην Κυπριακή αγορά και θεωρείται ως Εταιρεία πρότυπο στον τομέα των πετρελαιοειδών.Φροντίζει να αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να προσφέρει στους καταναλωτές άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Με τις τεχνολογικές τάσεις να εξελίσσονται ραγδαία και τις ανάγκες της αγοράς να διαμορφώνονται ανάλογα, επιδιώκει να αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα για να κάνει μοναδική και ξεχωριστή την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε και η έξυπνη εφαρμογή “ΕΚΟ Smile” που αποβλέπει στην αμεσότερη, ταχύτερη και πιο ευχάριστη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών μέσα από τα πρατήρια ΕΚΟ. Με αυτό τον τρόπο η ΕΚΟ μετέχει ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό, που θα κάνει την ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη και συνάμα θα τους επιβραβεύει.

Στόχος της Εταιρείας, είναι να εδραιώσει την ηγετική της θέση στην Κυπριακή αγορά με την αξιόπιστη παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών και τη διασφάλιση ασφαλών εργασιακών συνθηκών, θέτοντας παράλληλα ως απόλυτη προτεραιότητα τον σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή, αλλά και την συνεχή κοινωνική προσφορά προς το ευρύτερο κοινό της κοινωνίας.