You are here

Η Ελληνική Τράπεζα ΠορτοΚΑΛΕΙ για όλο τον Σεπτέμβρη

15/09/2022 13:36
  • Με το χρώμα που συμβολίζει τον αγώνα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος ενάντια στη λευχαιμία φωτίστηκε το κτήριο διοίκησης της Τράπεζας

Το πορτοκαλί δεν είναι μόνο το χρώμα της θετικής ενέργειας, αλλά και το χρώμα που μας θυμίζει τον αγώνα ενάντια στη λευχαιμία. Με αφορμή τον Σεπτέμβριο «Μήνα Λευχαιμίας» η Ελληνική Τράπεζα προγραμμάτισε διάφορες ενέργειες, βάζοντας το πορτοκαλί χρώμα στη ζωή μας για να δούμε πόσο εύκολα μπορούμε όλοι να συμβάλουμε και να στηρίξουμε το έργο του Καραισκάκειου Ιδρύματος για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Σε αυτό το πλαίσιο, και για όλο τον Σεπτέμβριο, το κτήριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας, στη γωνία Λεωφόρου Λεμεσού και Αθαλάσσας, φωτίστηκε πορτοκαλί. Παράλληλα, ένα πορτοκαλί μοντέρνο βραχιολάκι δημιουργήθηκε από το Καραισκάκειο Ίδρυμα σε σχέδιο Χρύσανθου Τζιαπούρα και μας ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΙ #GoOrangeForALife, δίνοντας χρώμα και συνέχεια στη ζωή…για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Τα παιδιά και το μέλλον τους αποτελούν βασικό πυλώνα στη στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι περήφανος “Σύμμαχος Ζωής” στο έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Η χορηγία της τελετής βράβευσης των Δοτών, η χορηγία του «Μήνα Λευχαιμίας», η δημιουργία Σταθμών Εγγραφής Eθελοντών Δοτών Mυελού των Οστών με προσωπική λήψη δείγματος (Self–Recruitment Stations), η διοργάνωση δειγματοληψίας από το προσωπικό για την ενίσχυση του Κυπριακού  Αρχείο  Εθελοντών  Δοτών Μυελού των Οστών και η δωρεά ενός σύγχρονου μοριακού αναλυτή CFX Opus System από τη Bio-Rad στο ερευνητικό Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα.

Σημειώνεται ότι το πορτοκαλί βραχιολάκι είναι διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Καραισκάκειου Ιδρύματος στον σύνδεσμο https://charityshop.com.cy και σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλες τις πόλεις