You are here

Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει τις εθελοντικές οργανώσεις/ΜΚΟ μέλη του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού

23/03/2023 08:59

Η Ελληνική Τράπεζα, στηρίζοντας το έργο του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), πρόσφερε γραφειακό εξοπλισμό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε εθελοντικές οργανώσεις/ Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ) μέλη του ΠΣΣΕ.

Συγκεκριμένα, από αυτή τη δράση θα επωφεληθούν 15 εθελοντικές οργανώσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς και λειτουργούν προγράμματα για παιδιά, ηλικιωμένους, κοινωνικές υπηρεσίες, κ.ά. Η προσφορά περιλαμβάνει 42 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και γραφειακό εξοπλισμό (στο σύνολο 43 γραφεία, βιβλιοθήκες, συρταριέρες).

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις εθελοντικές οργανώσεις/ΜΚΟ να τυγχάνουν τέτοιας στήριξης, αφού οι ίδιες προσφέρουν τεράστιο έργο στην κοινωνία και πολλές φορές λειτουργούν με ελάχιστους πόρους και εξοπλισμό. Έτσι, κάθε προσφορά σε τεχνολογικό και γραφειακό εξοπλισμό είναι σημαντική για το έργο των οργανώσεων.

Η προσφορά της Ελληνικής Τράπεζας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων στη βάσει Μνημονίου Συνεργασίας με το ΠΣΣΕ προς όφελος του εθελοντισμού και της κοινωνίας. Το ΠΣΣΕ ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Τράπεζα για τη διαχρονική στήριξη της στο έργο και τις δράσεις του.