You are here

Η Ελληνική Τράπεζα στο πλευρό των νοσηλευτών

07/04/2020 08:10

Στηρίζει την αγορά απαραίτητων προστατευτικών μέσων- 500 ειδικές ολόσωμες στολές, 500 ειδικά γυαλιά, 500 ασπίδες προστασίας και μεγάλο αριθμό σε μάσκες και γάντια.

Στο κάλεσμα της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) για παροχή βοήθειας ώστε οι νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή να προμηθευτούν με όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα, όπως μάσκες, στολές, γάντια και προστατευτικές ασπίδες ανταποκρίθηκε η Ελληνική Τράπεζα

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Τράπεζα ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά στο αίτημα των Νοσηλευτών για οικονομική βοήθεια και εντός των επόμενων ημερών, απαραίτητος εξοπλισμός θα διοχετευτεί σε όλα τα νοσηλευτήρια για άμεση χρήση από τους επαγγελματίες υγείας.

Θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Τράπεζα για τη θετική της ανταπόκριση, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.  κ. Παναγιώτης Γεωργίου: «Τέτοιου είδους ενέργειες μάς δίνουν δύναμη και κουράγιο και μας στηρίζουν στους αγώνες που δίνουμε κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή για αντιμετώπιση του αόρατου εχθρού. Σας ευχαριστούμε!»..

Εκ μέρους της Ελληνικής Τράπεζας, o Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, κ. Γιώργος Σκλάβος ανέδειξε ότι «είναι ελάχιστη υποχρέωση κάθε οργανισμού σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, να συμβάλλει με όποιο τρόπο μπορεί στις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας, είτε μέσα από τη θωράκιση όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα, είτε με τη στήριξη όσων ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού».