You are here

Η Emirates επεκτείνει τις υπηρεσίες της μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι προσφέροντας 2 επιπλέον πτήσεις για τον Σεπτέμβριο!

10/08/2022 14:18

Για τον μήνα Σεπτέμβριο, η Emirates επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην Κύπρο, προσφέροντας δύο επιπλέον πτήσεις προς το Ντουμπάι κάθε εβδομάδα. Με μια γρήγορη στάση στο Dubai International, οι Κύπριοι θα είναι ακόμα πιο συνδεδεμένοι με τον κόσμο, καθώς η Emirates προσφέρει πτήσεις σε 130 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Με την προσθήκη του EK110 κάθε Τρίτη και Πέμπτη, όποιος ταξιδεύει από τη Λάρνακα θα επωφεληθεί από την αύξηση της συχνότητας των πτήσεων, επιτρέποντας περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές, ευελιξία και ευκολία.

Σχολιάζοντας τις αυξημένες συνδέσεις μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι, ο Country Manager της της Emirates για την Κύπρο, Mohammed Alqassim δήλωσε: «Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε την κυπριακή αγορά, να μοιραστούμε τη βραβευμένη υπηρεσία μας και να ικανοποιήσουμε την ταξιδιωτική ζήτηση. Στόχος μας είναι η διασφάλισή μας για την ποιότητα και την αριστεία των υπηρεσιών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις δύο επιπλέον πτήσεις μας την Τρίτη και την Πέμπτη για τον μήνα Σεπτέμβριο.»

Η πρώτη πτήση της Emirates από τη Λάρνακα έγινε τον Νοέμβριο του 1994 και έκτοτε η εταιρεία διατηρεί σταθερή σύνδεση με το Ντουμπάι.

Κάνοντας κράτηση αυτόν τον μήνα, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ολοήμερο εισιτήριο για το υδάτινο πάρκο Aquaventure* στο Ντουμπάι, το οποίο είναι το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο και ένα αξιοθέατο που πρέπει να δείτε σε μια επίσκεψη ή μεγάλης διάρκειας στάση στην πόλη.

Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν από Λάρνακα μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά κάνοντας κράτηση για την πτήση τους προς Ντουμπάι από 661 EUR ή προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό με ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι έως τις 21 Αυγούστου 2022, σε οποιαδήποτε θέση καμπίνας για ταξίδια έως τις 15 Οκτωβρίου 2022. Το δωρεάν εισιτήριο για το υδάτινο πάρκο Aquaventure δίνει το δικαίωμα στους ταξιδιώτες μια ολοήμερη είσοδο κατά τις ώρες εργασίας των εγκαταστάσεων*.

Εκτός από αυτήν την προσφορά, υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στην απόδρασή σας στο Ντουμπάι με την Emirates και να επωφεληθείτε από τις απίστευτες παραλίες, τα εστιατόρια και τις εκδηλώσεις της, όπως:

  • My Emirates Pass: Οι πελάτες που ταξιδεύουν προς ή μέσω του Ντουμπάι ανά πάσα στιγμή έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη με λιγότερο κόστος με το My Emirates Pass. Απολαύστε αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε εκατοντάδες καταστήματα λιανικού εμπόριού, αναψυχής και εστίασης, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασής σας από την Emirates.
  • Κερδίστε Skywards Μίλια με τα ψώνια σας στο Dubai Mall: Τα μέλη του Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα ανταμοιβής της αεροπορικής εταιρείας, μπορούν να κερδίσουν Μίλια Skywards όταν ψωνίζουν και τρώνε στο Dubai Mall, το μεγαλύτερο προορισμό στον κόσμο για ψώνια, διασκέδαση και αναψυχή.

Ταξιδέψτε καλύτερα με την Emirates

Η Emirates συνεχίζει να δίνει κορυφαία προτεραιότητα στα ασφαλή ταξίδια με την εφαρμογή ολοκληρωμένων μέτρων στον αέρα και στο έδαφος. Οι πελάτες που ταξιδεύουν από το Ντουμπάι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της ανέπαφης τεχνολογίας για να διευκολύνουν το ταξίδι τους στο αεροδρόμιο.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει επίσης στους πελάτες της μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία κατά την διάρκεια της πτήσης με τοπικά εμπνευσμένα γεύματα και μια μεγάλη ποικιλία από ποτά υψηλής ποιότητας. Οι πελάτες μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά και να χαλαρώσουν με περισσότερα από 5.000 κανάλια με προσεκτικά επιλεγμένο παγκόσμιο ψυχαγωγικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, podcast, παιχνίδια, ηχητικά βιβλία και πολλά άλλα στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates, το ice.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.emirates.com/cy .