You are here

Η Emirates προσφέρει πτήσεις για επιβάτες σε 29 πόλεις και ξαναρχίζει τις διακομιστικές πτήσεις μέσω Ντουμπάι

05/06/2020 09:05
  • Περισσότερες πτήσεις για επιβάτες θα είναι διαθέσιμες από τις 15 Ιουνίου μεταξύ Ντουμπάι και 16 πόλεων: Μπαχρέιν, Μάντσεστερ, Ζυρίχη, Βιέννη, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Νέα Υόρκη JFK, Σεούλ, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα, Ταϊπέι, Χονγκ Κονγκ, Περθ και Μπρίσμπεϊν
  • Οι ταξιδιώτες που πετούν μεταξύ Ασίας-Ειρηνικού, Ευρώπη και Αμερικής, μπορούν να συνδεθούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μέσω του Ντουμπάι
  • Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ στους περισσότερους προορισμούς

Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΑΕ για άρση των περιορισμών στις υπηρεσίες επιβατών μέσω διακομιστικού σταθμού από τις 15 Ιουνίου η Emirates θα προσφέρει υπηρεσίες επιβατών σε 16 ακόμη πόλεις με τα αεροσκάφη Boeing 777-300ER. Με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να παραμένουν σε ισχύ στις περισσότερες χώρες, υπενθυμίζεται στους πελάτες να ελέγχουν τις απαιτήσεις εισόδου και εξόδου πριν από το ταξίδι τους.

Πτήσεις προς τις ακόλουθες πόλεις θα είναι διαθέσιμες για κράτηση στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων: Μπαχρέιν, Μάντσεστερ, Ζυρίχη, Βιέννη, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Νέα Υόρκη JFK, Σεούλ, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα, Ταϊπέι, Χονγκ Κονγκ , Περθ και Μπρίσμπεϊν.

Επιπλέον, από τις 8 Ιουνίου η Emirates θα προσφέρει πτήσεις από το Καράτσι, τη Λαχόρη και το Ισλαμαμπάντ για ταξιδιώτες από το Πακιστάν που επιθυμούν να συνδεθούν και μετά με άλλους προορισμούς της Emirates.

Με αυτήν την τελευταία ανακοίνωση, η Emirates θα προσφέρει πτήσεις για επιβάτες στο πίσω μέρος των προγραμματισμένων πτήσεων φορτίου από το Ντουμπάι προς 29 πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των υπαρχουσών πτήσεων προς Λονδίνο Χίθροου, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Μιλάνο, Μαδρίτη, Σικάγο, Τορόντο, Σίδνεϊ, Μελβούρνη και Μανίλα (από 11 Ιουνίου).

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για πτήσεις μεταξύ προορισμών στην Ασία-Ειρηνικό και την Ευρώπη ή την Αμερική, μέσω Ντουμπάι, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα προορισμού.

Σε στενή συνεργασία με τις αρχές των ΗΑΕ, η Emirates συνεχίζει να ακολουθεί μια σταδιακή προσέγγιση για την επανέναρξη των πτήσεων και την επανασύνδεση των πτήσεων μεταξύ του Ντουμπάι και του υπόλοιπου κόσμου.

Η υγεία και η ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού του επιβάτη για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στην πτήση, συμπεριλαμβανομένου της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες.

Περιορισμοί ταξιδιού: Υπενθυμίζεται στους πελάτες ότι οι περιορισμοί ταξιδιού παραμένουν σε ισχύ, και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν συμμορφώνονται με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και κριτηρίων εισόδου των χωρών προορισμού τους. Οι κάτοικοι που επιστρέφουν στα ΗΑΕ μπορούν να ελέγξουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στη διεύθυνση: https://www.emirates.com/ae/english/help/flying-you-home/

Οι πελάτες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates και τις τρέχουσες υπηρεσίες στη διεύθυνση: https://www.emirates.com/ae/english/help/essential-travel/#75478