You are here

Η εταιρεία Παραδεισιώτης επιλέγει την λύση SAP ERP

07/05/2008 14:51
Διευρύνεται η απήχηση της SAP στις Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις

Λευκωσία 6 Μαΐου 2008, Η SAP Κύπρου και ο Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης της, AMS (Advance Management Solution) Ltd, ανακοινώνουν την επιτυχημένη εγκατάσταση της λύσης SAP ERP στην εταιρεία Παραδεισιώτης στην Λάρνακα. Η εταιρεία Παραδεισιώτης επέλεξε τη λύση SAP τόσο για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην κυπριακή αγορά όσο και για την καλύτερη διαχείριση των πόρων και της εφοδιαστικής της αλυσίδας.
Η λύση SAP ERP προσφέρει λειτουργικότητα για παρακολούθηση υπηρεσιών, αναλύσεις, χρηματοοικονομική διαχείριση, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, παραγωγικές και εφοδιαστικές λειτουργίες και διεταιρικές συναλλαγές. Επιπλέον, προσφέρει υποστήριξη για συστήματα διαχείρισης όπως user administration, configuration management, centralized data management, και Web services management. Όλα ενδυναμώνονται από την τεχνολογική πλατφόρμα SAP NetWeaver.

Η εταιρεία Παραδεισιώτης είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στην εκτροφή και διάθεση κοτόπουλων, που ξεκίνησε την επιχειρηματική της δράση το 1975. Σήμερα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα όπως:

• Νωπό και κατεψυγμένο κοτόπουλο και τεμάχια κοτόπουλου
• Παρασκευάσματα κοτόπουλου
• Παρασκευάσματα χοιρινού και βοδινού
• Προψημένα προϊόντα

ενώ δραστηριοποιείτε επίσης και στη παραγωγή ζωοτροφών στο ιδιόκτητο Μύλο Παραγωγής.

Ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα, η εταιρεία Παραδεισιώτης εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις και τα προϊόντα της με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή. Η επιλογή των λύσεων της SAP βασίστηκε στην δυνατότητα του SAP ERP: α). να καλύψει πλήρως τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της εταιρείας, β) να προσφέρει πλήρη ενοποίηση όλων των λειτουργιών σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης, γ). να παράγει ακριβή πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, δ). να εξασφαλίζει επεκτασιμότητα, όσο μεγαλώνει η επιχείρηση, ε) να αξιοποιεί το προσωπικό της, ώστε να αντλείται η μέγιστη πληροφόρηση, στ). να βοηθά στην εφαρμογή των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου και ιχνηλασιμότητας, και ζ). Να βοηθά στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων της εταιρείας και στην τεχνολογική της αναβάθμιση γενικότερα.

‘’ Η επιλογή της λύσης SAP ERP ήταν η φυσιολογική κατάληξη μιας ενδελεχούς έρευνας για λογισμικά πακέτα που διεξήγαγε η Εταιρεία μας αφού η λύση είναι σε θέση να καλύψει όχι μόνο τις παρούσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της Εταιρείας μας βάσει της στρατηγικής ανάπτυξης που έχει καθοριστεί για τα επόμενα χρόνια’’ ανέφερε ο κύριος Παύλος Παραδεισιώτης, Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας.

Αναφερόμενος στις δυνατότητες του συστήματος, ο κύριος Χρίστος Νεστορίδης , Διευθυντής Πληροφορικής της Εταιρείας, τόνισε την ικανότητα του συστήματος 1) να παρέχει διάφορα επίπεδα πρόσβασης στους τελικούς χρήστες προσφέροντας έτσι καλύτερο έλεγχο και ευελιξία στη διαχείριση των εταιρικών δεδομένων, 2) στη φιλική χρήση του συστήματος γενικότερα δεδομένου του ότι ολόκληρο το σύστημα λειτουργεί πάνω σε μια ενιαία πλατφόρμα, και 3) στην δυνατότητα ελέγχου της απόδοσης του συστήματος σε πραγματικό χρόνο από το Κέντρο Υποστήριξης της SAP AG εξασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την αδιάλειπτη λειτουργία του αλλά και την συνεχή βελτίωση του σε θέματα απόδοσης σε σχέση με το λειτουργικό σύστημα και τη βάση δεδομένων.