You are here

Η Eurogate επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της

30/09/2019 14:57

Μια δημιουργική μέρα πέρασαν εργαζόμενοι και μέλη των οικογενειών τους στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων

Με χρώματα και παιδικά χαμόγελα γέμισε το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού. Η διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού, Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, υποδέχθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, τους εργαζόμενους και μέλη των οικογενειών τους, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη μέρα συμμετέχοντας σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν οι οικογένειες του προσωπικού τον χώρο εργασίας των αγαπημένων τους προσώπων και να περάσουν μια όμορφη μέρα όλοι μαζί, σαν μία μεγάλη οικογένεια.  Η εκδήλωση είχε περιβαλλοντικό χαρακτήρα καθώς προγραμματίστηκαν διάφορες δραστηριότητες με θέμα την προστασία της θάλασσας. Τα παιδιά παρακολούθησαν βίντεο, το οποίο παραχωρήθηκε από το Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου, αναφορικά με τη θαλάσσια ρύπανση και κυρίως τη ρύπανση που προκαλείται από τη χρήση πλαστικού. Παράλληλα, δόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους πληροφοριακό υλικό της Κυπριακής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (CYMEPA) για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε για την προστασία της θάλασσας.

Θέλοντας να δώσει μια πολύχρωμη εικόνα στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων, η Eurogate ανέθεσε σε δύο καλλιτέχνες να ζωγραφίσουν graffiti με θέμα «Προστατέψτε τη θάλασσα». Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το graffiti διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας παράλληλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον βυθό της θάλασσας.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, κ. Γιώργος Πούρος, τόνισε ότιη εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της το οποίο θεωρεί το σημαντικότερό της κεφάλαιο. «Η συνεχής ανάπτυξη και η επιτυχής υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της εταιρείας είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας», τόνισε ο κ. Πούρος, επισημαίνοντας ότι η Eurogate νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους της και φροντίζει να τους παρέχει ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και προσωπική επιτυχία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο τερματικό και να δουν από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται καθημερινά.  Την παράσταση έκλεψαν οι δύο γερανογέφυρες τύπου «super post -panamax», οι οποίες τέθηκαν σε λειτουργία εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.