You are here

Η EY Κύπρου αναγνωρίστηκε από το International Tax Review ως National Transfer Pricing Firm of the Year για τρίτη συνεχόμενη φορά

13/09/2021 15:35

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η EY Κύπρου ανακηρύχθηκε National Transfer Pricing Firm of the Year από το International Tax Review (ITR) σε αναγνώριση των φορολογικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει. Τα ITR European Tax Awards, που πραγματοποιήθηκαν για ακόμη μια φορά διαδικτυακά στις 9 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με στόχο την αναγνώριση διακεκριμένων φορέων παροχής φορολογικών υπηρεσιών από την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA). Η Κύπρος συμμετέχει στα βραβεία Transfer Pricing Firm of the Year από το 2019 και η EY Κύπρου λαμβάνει, έκτοτε, τη συγκεκριμένη διάκριση κάθε χρόνο.

Η EY Κύπρου παρέχει ένα ευρύ φάσμα φορολογικών υπηρεσιών, περιλαμβανομένης της άμεσης και έμμεσης φορολογίας, και αναγνωρίζεται από τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο για το εξαιρετικό ιστορικό και την τεχνογνωσία της καθώς και για την εξεύρεση λειτουργικών λύσεων σε πολύπλοκα φορολογικά ζητήματα.

Σχολιάζοντας τη βράβευση, ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της EY Κύπρου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα διάκριση και, για ακόμη μια φορά, υπερήφανοι για την φορολογική ομάδα μας για τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευση και τη σκληρή δουλειά της. Περάσαμε όλοι μια δύσκολη χρονιά, λόγω των περιορισμών που επέβαλε  η πανδημία, αλλά οι άνθρωποι μας στάθηκαν δίπλα στους πελάτες μας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα ρευστό και αβέβαιο περιβάλλον. Αντλώντας από τα διεθνή πρότυπα και την τεχνογνωσία μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας στην Κύπρο και στο εξωτερικό».

Ο Χαράλαμπος Παλάοντας, Συνέταιρος και Επικεφαλής Υπηρεσιών Transfer Pricing της EY Κύπρου, σημείωσε: «Καθώς το παγκόσμιο φορολογικό περιβάλλον αλλάζει με νομοθετικές πρωτοβουλίες να βρίσκονται σε εξέλιξη σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, οι ανάγκες και οι προσδοκίες των πελατών μας αυξάνονται συνεχώς. Οι πελάτες μας αναμένουν από την EY συμβουλές και καθοδήγηση υψηλού επιπέδου που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα φορολογικά ζητήματα. Η ομάδα των αφοσιωμένων επαγγελματιών μας ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτήν την πρόκληση και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, καλύπτοντας και ξεπερνώντας τις ανάγκες των πελατών μας. H βράβευση αυτή που απονεμήθηκε στην EY για τρίτη φορά, αποτελεί μια αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσής τους».

Η EY Κύπρου μέσω του διεθνούς δικτύου της παρέχει φορολογικές συμβουλές και υπηρεσίες συμμόρφωσης σε ένα μεγάλο εύρος γεωγραφικών περιοχών, εφαρμόσιμες σε διάφορους τομείς, με βάση πάντα τις ανάγκες των πελατών.