You are here

Η ΕΥ Κύπρου ανακοινώνει δύο νέους Συνεταίρους

22/09/2020 14:31

Η ΕΥ Κύπρου, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής καταξίωσης στα στελέχη της και ενισχύει τις ομάδες της με δύο νέους συνεταίρους, οι οποίοι, μέσα από την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουν στον τομέα της εξειδίκευσής τους, μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη του σκοπού αυτού. Στο πλαίσιο αυτό, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του Αλέξανδρου Περικλέους και του Σταύρου Βιολάρη σε Associate Partners. Αυτό έρχεται ως αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης που επιδεικνύουν καθημερινώς, οδηγώντας με επιτυχίατις ομάδες τους, με στόχο τη διασφάλιση της βέλτιστης εξυπηρέτησης των πελατών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και στόχους της EY. Οι δυο νέοι συνέταιροι προέρχονται από τα τμήματα Εταιρικής Στρατηγικής& Συναλλαγών και παροχής Υπηρεσιών Διασφάλισης αντιστοίχως και αναλαμβάνουν επισήμως τα νέα τους καθήκοντα από την 1η Οκτωβρίου 2020. 

Αλέξανδρος Περικλέους, Υπηρεσίες Εταιρικής Στρατηγικής & Συναλλαγών

Ο Αλέξανδρος Περικλέους διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία πέραν των 15 χρόνων. Εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥ το 2011 και έκτοτε προσφέρει υπηρεσίες στους τομείς στρατηγικής και αναδιάρθρωσης, αποτίμησης,οικονομικής συμβουλευτικής, και συγχωνεύσεων και εξαγορών. Προηγουμένως, ο Αλέξανδρος εργάστηκε σε μια μπουτίκ εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων στο Λονδίνο. Εργάστηκε επίσης σε συμβουλευτική εταιρία στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Αλέξανδρος κατέχει επαγγελματικό τίτλο MRICS στην Αποτίμηση Επιχειρήσεων και Άυλων Περιουσιακών Στοιχείων, MBA από το INSEAD Business School, MSc στις Τηλεπικοινωνίες από το UCL και πτυχίο Ηλεκτρονικής Μηχανικής από το KCL.

Σταύρος Βιολάρης, Χρηματοοικονομικές Λογιστικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Διασφάλισης

Ο Σταύρος Βιολάρης κατέχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Λογιστικής και μεταπτυχιακό τίτλο (Msc) στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ, όπου του απονεμήθηκε το μετάλλιο Princess Alexandra για εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση. Eίναι κάτοχος των επαγγελματικών τίτλων ACCA και CFA. Από το 2007, ο Σταύρος έχει εργαστεί στους τομείς του ελέγχου, φορολογίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Κύπρο. Διαθέτει εκτενή πείρα και έχει εξειδικευτεί στον ασφαλιστικό και τραπεζικό τομέα καθώς και στον τομέα διαχείρισης κεφαλαίων με έμφαση στα λογιστικά προγράμματα μεταρρύθμισης, τη διαχείριση ρίσκου, καθώς και άλλα μεγάλα έργα εταιρικού μετασχηματισμού. Ο Σταύρος είναι σήμερα Επικεφαλής των Χρηματοοικονομικών Λογιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου στο τμήμα παροχής Υπηρεσιών Διασφάλισης.

O David Barker, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, συγχάρηκε τους δύο διορισθέντες, δηλώνοντας: «Εύχομαι, εκ μέρους όλης της οικογένειας της ΕΥ, κάθε επιτυχία στουςδύο συναδέλφους στον καινούριο τους ρόλο. Η συνεισφορά τους είναι ουσιαστική για την εταιρία μας και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον σκοπό μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλύσουν τα σημαντικότερα προβλήματά τους και να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο. Η επιτυχία της εταιρείας μας βασίζεται στη δέσμευση των ανθρώπων μας να στοχεύουν πάντα στην κορυφή, διατηρώντας και προστατεύοντας παράλληλα τις αξίες και τις αρχές μας. Και οι δύο νέοι συνέταιροι μας, έχουν επιδείξει δεξιότητες που ωθούν τον οργανισμό μας στην αριστεία και την ανθεκτικότητασε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς που διανύουμε».