You are here

Η FLYMONARCH.COM αρχίζει πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Gatwick

11/01/2008 13:09
Η αεροπορική εταιρεία flymonarch.com η οποία έχει διακριθεί για τα χαμηλά της τέλη, αρχίζει από τον ερχόμενο Μάρτιο πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Λονδίνο-Gatwick. Το νέο δρομολόγιο της flymonarch.com εγκαινιάζεται την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008 και θα περιλαμβάνει τέσσερις προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο. Το κόστος για το «μονό εισιτήριο» θα αρχίζει από τα €75 ενώ το εισιτήριο μετ’ επιστροφής θα κοστίζει €150 (μη συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

Σχολιάζοντας την εισαγωγή του νέου δρομολογίου της flymonarch.com, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κύριος Liz Savage, ανέφερε: «Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας τον περασμένο μήνα για την έναρξη πτήσεων από την Κύπρο στο Μάντσεστερ, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την προσθήκη τώρα και πτήσεων από την Κύπρο προς το Λονδίνο Gatwick. Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού, η flymonarch.com θα εκτελεί μέχρι και 30 πτήσεις την εβδομάδα συνδέοντας την Κύπρο με το Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέροντας 130.000 θέσεις στο επιβατικό κοινό».

Ο κύριος Bob Manning, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Ltd επεσήμανε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά το νέο δρομολόγιο της flymonarch.com. Οι νέες πτήσεις της εταιρείας, θα αποτελέσουν άλλη μια

επιλογή για τους Βρετανούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κύπρο αλλά
και για τους Κύπριους επιχειρηματίες, τουρίστες και φοιτητές που επιθυμούν
να ταξιδέψουν προς το Λονδίνο ή άλλους συνδεδεμένους προορισμούς».

Μόλις πριν από ένα μήνα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία flymonarch.com είχε ανακοινώσει την απόφαση της για έναρξη πτήσεων από την Κύπρο προς το Μάντσεστερ. Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση θέσεων επισκεφθείτε το www.flymonarch.com.