You are here

Η Harris Kyriakides στηρίζει το OPAP Cyprus 3x3 2022

27/05/2022 16:15

Παραμένοντας δίπλα στα αθλητικά δρώμενα και στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προάγουν το «ευ αγωνίζεσθαι» και την αριστεία, η Harris Kyriakides στηρίζει το θεσμό OPAP Cyprus 3x3 Basketball 2022. Στο πλαίσιο του προγράμματος δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς της, η εταιρεία ενισχύει την προσπάθεια των διοργανωτών να φέρουν την καλαθόσφαιρα ακόμα πιο κοντά στο ευρύ κοινό.

H διοργάνωση OPAP Cyprus 3x3 που έγινε θεσμός, προωθεί τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών και δίδει την ευκαιρία μαζικής άθλησης σε αθλητές και ερασιτέχνες με κοινή συνισταμένη την αγάπη τους για την καλαθόσφαιρα.

Αναφερόμενος στη στήριξη της εταιρείας ο κ.Nικόλας Κυριακίδης, Partner στη Harris Kyriakides τόνισε: «Με πολλή χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής του OPAP Cyprus 3x3 να ενισχύσουμε με τις δυνάμεις μας το φετινό τουρνουά. Η πανδημία επέφερε τα τελευταία δύο χρόνια σοβαρές επιπτώσεις στον κυπριακό αθλητισμό ενώ την ίδια ώρα μειώθηκαν οι ευκαιρίες σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες να έχουν πρόσβαση σε κλειστά και ανοιχτά γήπεδα καλαθόσφαιρας. Στη Ηarris Kyriakides πιστεύουμε ότι πρωτοβουλίες όπως ο επιτυχημένος θεσμός του OPAP Cyprus 3x3 προσφέρουν το καλύτερο υπόβαθρο για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και την άθληση. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλούμε το κοινό να απολαύσει από κοντά το θέαμα που χαρίζει η καλαθόσφαιρα!».

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την Harris Kyriakides για τη στήριξή της, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά, κ. Κωνσταντίνος Περεντός σημείωσε ότι η εταιρεία με τη χορηγία της ενθαρρύνει τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο που έχουν αθλητικές εκδηλώσεις όπως το OPAP Cyprus 3x3.

Πρώτος σταθμός του OPAP Cyprus 3x3 είναι η Λεμεσός από τις 27 μέχρι τις 29 Μαΐου. Ακολούθως το τουρνουά μεταφέρεται στην Πάφο από τις 17 μέχρι τις 19 Ιουνίου ενώ από τις 8-10 Ιουλίου το τουρνουά ταξιδεύει στη Λάρνακα. Ακολούθως, η διοργάνωση μεταφέρεται στον Πρωταρά από τις 5 μέχρι τις 7 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στη Λευκωσία από τις 2 μέχρι στις 4 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με την Harris Kyriakides

Η Harris Kyriakides είναι μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο. Ιδρύθηκε το 1976 και γιορτάζει φέτος την 45η επέτειο λειτουργίας της. Με γραφεία σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Παραλίμνι και παρουσία στην Πάφο, 12 συνεταίρους, 30 δικηγόρους και περισσότερους από 60 επαγγελματίες παρέχει υπηρεσίες μέσω τμημάτων που καλύπτουν συγκεκριμένους τομείς δικαίου. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα των συναλλαγών και στον εταιρικό τομέα με διεθνή εμβέλεια και ευρύ φάσμα πελατών. Έχει συμβουλεύσει επανειλημμένα εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κυβερνητικούς οργανισμούς και εκπροσωπεί κορυφαίους πελάτες από διάφορους τομείς και επιχειρηματικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων του τραπεζικού, ασφαλιστικού, ακινήτων, τηλεπικοινωνιών, ναυτιλίας, πετρελαίου, κατασκευών, αυτοκινητοβιομηχανίας, τουρισμού και αναψυχής, διαφήμισης και άλλων. Η Harris Kyriakides ως οργανισμός όσο και οι δικηγόροι της έχουν αναδειχθεί στις υψηλότερες βαθμίδες αξιολόγησης μετά από ανεξάρτητες έρευνες για νομικούς επαγγελματίες από γνωστούς διεθνείς ερευνητικούς οίκους και σε διάφορες δημοσιεύσεις. www.harriskyriakides.law