You are here

Η Hellas Direct και το English School ενώνουν τις δυνάμεις τους για δεύτερη χρονιά για το Next Generation Foundation

04/08/2021 15:24

Η Hellas Direct, η καινοτόμος ασφαλιστική επόμενης γενιάς, ολοκλήρωσε για δεύτερη χρονιά έναν ακόμη κύκλο συνεργασίας και χορηγίας στο English School, μέσω τελετής απονομής υποτροφιών που διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της στη Λευκωσία, στις 6/7/2021. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν υποτροφίες στους κορυφαίους μαθητές του Έτους 6 και 7, στα Μαθηματικά και τα Οικονομικά.

Το 2018, η Hellas Direct και το English School, δημιούργησαν το Next Generation Foundation, μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ενισχύει την ακαδημαϊκή αριστεία. Στόχος αυτής είναι μέσα επόμενα χρόνια να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει κορυφαίους μαθητές που διακρίνονται στους τομείς των Μαθηματικών και των Οικονομικών.

To English School προωθεί την ακαδημαϊκή αριστεία μέσα από υψηλής ποιότητας διαδικασίες διδασκαλίας και μάθησης. Η σχολή επιδιώκει να μεγιστοποιεί τις ατομικές ικανότητες των μαθητών παρέχοντας πλούσιες και εμπνευσμένες εκπαιδευτικές εμπειρίες και προκλήσεις, με την αξιοποίηση σύγχρονων παιδαγωγικών τεχνικών και νέων τεχνολογιών. Οι μαθητές του English School είναι αυτόνομοι, δια βίου μαθητευόμενοι που εξελίσσουν τις γνωστικές τους δεξιότητες ώστε να αναπτύσσουν κριτική και δημιουργική σκέψη.

Η Hellas Direct είναι μια αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και τη χρήση advanced analytics. Έχει την υποστήριξη μιας μακράς λίστας κορυφαίων επενδυτών, όπως o IFC, η Portage, η Endeavor Catalyst, ο πρώην οικονομολόγος της Goldman Sachs Lord O'Neill και ο βετεράνος στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια Jon Moulton. Αντλεί έμπνευση από το άριστο λειτουργικό μοντέλο της Amazon, με στόχο να εφαρμόσει ένα αντίστοιχο μοντέλο στην ασφαλιστική αγορά.

Οι συνιδρυτές και εκτελεστικοί διευθυντές της Hellas Direct, Αιμίλιος Μάρκου και Αλέξης Πανταζής, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των leaders της Hellas Direct, είναι όλοι υπερήφανοι απόφοιτοι του English School. Μέσω των εταιρικών προσπαθειών κοινωνικής ευθύνης της Hellas Direct, στοχεύουν να προσφέρουν πίσω στο σχολείο, καθώς αναγνωρίζουν από προσωπική εμπειρία την αξία που μπορεί να προσφέρει η παγκόσμιας κλάσης δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην επαγγελματική ζωή κάποιου. 

“Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη δεύτερη χρονιά του Next Generation Foundation. Οι δράσεις που αναλαμβάνει αποτελούν ένα μικρό δείγμα εκτίμησης προς ένα σχολείο που σημαίνει τόσα πολλά για πολλούς από εμάς”, δήλωσε ο Μιχάλης Αντωνίου, Head of Product στην Hellas Direct.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, κ. Ιωσηφίδη, τον διευθυντή κ. Lambon, τον CFO κ. Mωυσέως, την επικεφαλής των οικονομικών κα. Σκορδή και την επικεφαλής των μαθηματικών κα. Νεοκλέους για την παρουσία και τη συμβολή τους στην εκδήλωση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το σχολείο θα επιτύχει έναν δεύτερο αιώνα αριστείας και η Hellas Direct δεσμεύεται να τον υποστηρίξει” συμπλήρωσε ο Γιάννης Παρίζας, Head of Pricing & Actuarial Analytics στην Hellas Direct.