You are here

Η Hermes Airports κατέκτησε τη χρυσή διάκριση από το Ινστιτούτο MEECO

29/07/2021 12:39

H Hermes Airports στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και εφαρμογής σύγχρονων πρακτικών στη διαχείριση των εργαζομένων της, εξασφάλισε άλλη μια σημαντική, διεθνή διάκριση. Η Χρυσή  επιβράβευση στα βραβεία MEECO (Measuring, Employment Sciences, Executive Coaching, Corporate Leadership, Organizational Culture) αναγνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία φανερώνοντας τη ξεκάθαρη δέσμευση της Hermes Airports για κατάκτηση αριστείας στο σχεδιασμό, την εκτέλεση και τη βιωσιμότητα ενός απαράμιλλου προγράμματος ανθρώπινου δυναμικού, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο executive coaching.

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη επιβράβευση αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και παράδειγμα για άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, που επιθυμούν να αναπτύξουν και να διαχειριστούν το έμψυχο δυναμικό τους καθιερώνοντας απαράμιλλη εταιρική κουλτούρα.

Η Νατάσα Ιακωβίδου, Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στη Hermes Airports δήλωσε πως «Αυτή η χρυσή, διεθνής διάκριση από το MEECO επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες για βελτίωση αλλά και την επιτυχή εφαρμογή των πρακτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί η εταιρεία, διατηρώντας έναν υγιή οργανισμό με δυνατή ηγεσία και υψηλά επίπεδα εταιρικής κουλτούρας. Μια τέτοια διάκριση, αποκτά διαφορετική βαρύτητα την περίοδο της πανδημίας καθώς φανερώνει την αναγνώριση για το πλάνο που καταρτήσαμε, εφαρμόσαμε και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε για τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων μας όπως επίσης και τη συνέχιση της επιχειρησιακής βιωσιμότητας. Οι ενέργειες μας, με σύμμαχό τους ανθρώπους μας, συνεχώς διευρύνονται ενώ το κοινό όραμα και η κοινή προσέγγιση έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της Hermes».