You are here

Η HITACHI παρουσιάζει τους νέους, ισχυρούς LCD προβολείς

09/02/2008 13:46
H εταιρεία Hitachi ανακοίνωσε με περηφάνια την κυκλοφορία των βιντεοπροβολέων
CP-X807 και CP-X705, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τοποθέτηση σε μεγάλες εγκαταστάσεις (π.χ. συνεδριακούς χώρους, αμφιθέατρα διαλέξεων). Οι δύο βιντεοπροβολείς συνδυάζουν ευελιξία εγκατάστασης και συνδεσιμότητας, ευκολία συντήρησης και ισχυρά χαρακτηριστικά δικτύωσης με εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης και φωτεινότητας των 5000 και 4500 ANSI Lumens αντίστοιχα.

Οι βιντεοπροβολείς περιλαμβάνουν μια γκάμα τεσσάρων εναλλακτικών φακών από ευρείς μέχρι και εξαιρετικά μακρείς (ultra long), οι οποίοι παρέχουν τη δυνατότητα προβολής από 0,6m έως και 76,2m. Ο απλός χειροκίνητος μηχανισμός αλλαγής φακού προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική εγκατάσταση για κάθε περίπτωση, ενώ διατηρεί το βάρος και την πολυπλοκότητα στο ελάχιστο, συμβάλλοντας περεταίρω στη βελτίωση της αξιοπιστίας.

Η δυνατότητα Active Iris που διαθέτουν, προσφέρει αυτόματη προσαρμογή και εξασφαλίζει καλύτερη αντίθεση εικόνας και προοπτική βάθους για φωτεινές ή για σκοτεινές εικόνες.
Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους συγκεκριμένους προβολείς , τους καθιστούν ξεχωριστούς και μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερη ευκολία και ποιότητα προβολής.


Αναζητήστε τους βιντεοπροβολείς CP-X807 και CP-X705 στην αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας Χατζηκυριάκος & Υιοί Λτδ.