You are here

Η Huawei γιόρτασε την επιτυχημένη πορεία της στην κυπριακή αγορά

19/12/2018 11:40

Μια βραδιά αφιερωμένη στην τεχνολογία και στην επιτυχημένη πορεία της Huawei στην κυπριακή αγορά διοργανώθηκε χθες, 17 Δεκεμβρίου, στο Barrafino Restaurant, στη Λευκωσία. Με την παρουσία συνεργατών, προσωπικού και εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης από το χώρο της τεχνολογίας και του lifestyle, η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του 2018 και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του κοινού δίνοντας υπόσχεση ότι το 2019 θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο, με νέα εντυπωσιακά προϊόντα, τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και δράσεις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με κοινό παρονομαστή την Τεχνολογία, την Τεχνητή Νοημοσύνη που ενσωματώνει η Huawei στις συσκευές της και τις υπέροχες δράσεις της εταιρείας μέσα στο 2018, το κοινό βρέθηκε μπροστά σε μοναδικές εικόνες  από το Βόρειο Σέλας που με τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης του Huawei Mate20 Pro μετατράπηκαν σε μία υπέροχη  μουσική συμφωνία. Δεν έλειψαν επίσης και οι αναφορές στις επιτυχημένες στιγμές της χρονιάς όπως την επιτυχία του Black Friday όπου η Huawei αναδείχθηκε ένας από τους Top Sellers στην κατηγορία των smartphones, του Smartphone Festival, αυτής της μεγάλης γιορτής της τεχνολογίας που ξεκίνησε από την Huawei το 2017 στην Ελλάδα, αγαπήθηκε από το κοινό Ελλάδας και Κύπρου και συνεχίστηκε και το 2018 αποτελώντας θεσμό.

«Το 2018 υπήρξε μία χρονιά-σταθμός για τη Huawei στην κυπριακή αγορά, καθώς καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού ως ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones με συσκευές εξαιρετικής ποιότητας στην κατασκευή, το design και τα χαρακτηριστικά, οι οποίες έφεραν επανάσταση στην αγορά με τις καινοτόμες τεχνολογίες τους ανταποδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Ηρακλής Ηρακλέους, Device Sales Manager. 

Από την πλευρά του ο κ. Θάνος Ψυχάρης, Head of Retail, πρόσθεσε ότι, «η Huawei είναι κάτι περισσότερο από μία εταιρεία τεχνολογίας, είναι ο κόσμος που τη στηρίζει και την αγαπά. Οτιδήποτε δημιουργούμε, το κάνουμε με στόχο μια καλύτερη ζωή μέσω της τεχνολογίας, σας ακούμε και απαντάμε στις ανάγκες σας με τα προϊόντα μας».

Χριστούγεννα χωρίς τα καλύτερα δώρα στους αγαπημένους μας δεν γίνονται. Αυτό το ξέρει καλά η Huawei που μέσα από τη φετινή εκδήλωση θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη τους και να δώσει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους να γνωρίσουν την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία και την ποιότητα Huawei.

Οι καλεσμένοι της βραδιάς αποχώρησαν έχοντας ζήσει μία μοναδική εμπειρία και ένα ξεχωριστό πάρτι, πλήρως ενημερωμένοι για τις δράσεις και τις ενέργειες της Huawei στην κυπριακή αγορά, με την εταιρεία να αφήνει υποσχέσεις για το 2019. Οι απαιτήσεις του κοινού από έναν κορυφαίο κατασκευαστή smartphones εξ’ άλλου είναι υψηλές και οι άνθρωποι της Huawei υπόσχονται να ανταποκριθούν σε αυτές με συνέπεια απόλυτη επιτυχία.