You are here

Η Hyundai Motor πιο βραβευμένη αυτοκινητοβιομηχανία, στην έρευνα J.D. Power 2020 U.S. Initial Quality Study

01/07/2020 12:46
  • Η Hyundai Motor και Genesis μαζί ο πιο βραβευμένος όμιλος κατασκευαστών.
  • Νικητές τα μοντέλα Tucson και Veloster της Hyundai, μαζί με το Genesis G70.

Ο Όμιλος Hyundai Motor απέσπασε τις περισσότερες διακρίσεις στην παγκοσμίου αναγνώρισης έρευνα J.D. Power 2020 U.S. Initial Quality Study (IQS) αφού τα μοντέλα τους κατέλαβαν τα υψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, το Tucson της Hyundai ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο μεσαίο SUV και το Veloster ως το καλύτερο μεσαίο σπορ μοντέλο, ενώ το Genesis G70 απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Compact Premium Car για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η έρευνα J.D. Power 2020 U.S. Initial Quality Study βασίζεται στις απόψεις 87.282 αγοραστών μοντέλων της χρονιάς 2020, που τέθηκαν στο μικροσκόπιο της έρευνας για 90 μέρες στην ιδιοκτησία τους. Η έρευνα, που ενημερώνει τους κατασκευαστές για τυχόν προβλήματα με στόχο τη βελτίωση ποιότητας των αυτοκινήτων τους, διάρκεσε από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάϊο του 2020. Ανανεωμένη και ξανασχεδιασμένη για πέμπτη γενιά, περιλαμβάνει ερωτηματολόγιο 223 θεμάτων που καλύπτουν εννιά κατηγορίες στα αυτοκίνητα: εξωτερικό, εσωτερικό, συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, κινητήρας/κιβώτιο ταχυτήτων, καθίσματα, εμπειρία οδήγησης, συστήματα υποβοήθησης, εξοπλισμός/χειριστήρια/οθόνες, κλιματισμός, επικοινωνία/ήχος/πλοήγηση.