You are here

Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τον Φεβρουάριο με νέες σειρές προϊόντων

07/02/2019 17:04

Αυτόν τον μήνα ανεβάστε τη θετική σας διάθεση με τα νέα προϊόντα Φεβρουαρίου της ΙΚΕΑ, που ξεχωρίζουν για το ρετρό στιλ τους και χαρακτηρίζονται από χαρούμενα χρώματα και έντονα μοτίβα.

Επηρεασμένη από τη δεκαετία του ΄60 και τη ρετρό αισθητική εκείνης της εποχής, η ΙΚΕΑ φέρνει κοντά σας νέες σειρές, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μια μεγάλη ποικιλία από χαλιά, παπλωματοθήκες, κουρτίνες και φωτιστικά. Τα νεότερα μέλη της οικογένειας θα απολαύσουν νέες σειρές λούτρινων παιχνιδιών και λευκών ειδών.

Στις αποθηκευτικές λύσεις, θα ανακαλύψετε νέες συρταριέρες, υφασμάτινα κουτιά αποθήκευσης και νέα αξεσουάρ για τις ντουλάπες σας. Για μια πιο προσωπική πινελιά στην κουζίνα, θα βρείτε ξεχωριστές προσόψεις ντουλαπιών με μοτίβα. Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα ξεχωριστό στοιχείο στο χώρο σας, τα νέα χαλιά και τα φωτιστικά οροφής σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Αφήστε την άνοιξη να κατακλύσει το υπνοδωμάτιό σας με το υπέροχο μοτίβο λουλουδιών σε ρετρό στιλ, της νέας παπλωματοθήκης SOMMARASTER, που είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, το οποίο προέρχεται από βιώσιμες πηγές καλλιέργειας.

Ζωντανέψτε την κουζίνα σας με τη νέα σειρά YTTERBYN που περιλαμβάνει προσόψεις ντουλαπιών σε έντονα και διαφορετικά μοτίβα που όταν συνδυαστούν, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό.

Σερβίρετε τους καλεσμένους σας με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο, με τη σειρά FRAMKALLA που περιλαμβάνει είδη σερβιρίσματος, με μοτίβα από αφηρημένα σχέδια, κουκίδες, βούλες και ρίγες.

Επιλέξτε ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής που θα γίνει το επίκεντρο του καθιστικού σας. Το φωτιστικό SKYMNINGEN δημιουργεί ένα ζεστό φωτισμό περιμετρικά, ενώ τα κομψά μοτίβα των φωτιστικών GRIMSÅS δημιουργούν παιχνιδιάρικες σκιές στον τοίχο ή το ταβάνι σας.

Ακολουθήστε την τάση της φετινής σεζόν συνδυάζοντας χαλιά πολλών και διαφορετικών χρωμάτων, της σειράς LANGSTED. Επιλέξτε ανάμεσα σε μπεζ, πράσινο, τιρκουάζ και κίτρινο χρώμα, ενώστε τα και δημιουργήστε ένα μεγαλύτερο, μοναδικό αποτέλεσμα.

Βοηθήστε το μωράκι σας να εξοικειωθεί με τις αισθήσεις του με τη νέα σειρά παιχνιδιών KLAPPA, η οποία είναι απόλυτα ασφαλής, μαλακή και δίνει ερεθίσματα στα μωρά να εξερευνήσουν τον κόσμο.

Δώστε ταυτότητα και χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιο των παιδιών σας, με τα έντονα χρωματιστά παιδικά λευκά είδη MÖJLIGHET που είναι απαλά γιατί είναι από βαμβάκι ή συνδυασμό βαμβάκι–lyocell και το lyocell απορροφά και απομακρύνει την υγρασία. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης θήκες και βάσεις για τα βιβλία, τα ακουστικά, το κινητό ή το tablet του παιδιού σας.

Επιλέξτε βιώσιμες αποθηκευτικές λύσεις με τα νέα κομψά κουτιά RABBLA που στοιβάζονται. Διαλέξτε το μέγεθος που σας βολεύει και αποθηκεύστε με τον πιο όμορφο τρόπο, μικρά αντικείμενα όπως κάλτσες, κοσμήματα και αξεσουάρ. Ιδανικά ακόμη και για το μπάνιο αφού είναι ανθεκτικά στην υγρασία.

Ανακαλύψτε όλες τις νέες σειρές στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο https://www.ikea.com.cy/neo/

ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!